Sıradaki Gelsin

Temsilcimiz Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 rövanş maçında Süper Lig Ekiplerinden Medipol Başakşehir’i ağırladı. 1-1’in rövanşında güçlü rakibi karşısında harika bir mücadele ortaya koyan Kırklarelispor müsabakayı 0-0 berabere
noktalamayı başararak adını Türkiye’nin ilk 8 takımı arasına yazdırdı. Tarihinde ilk kez Türkiye Kupasında Çeyrek Finale çıkmayı başaran ve büyük bir sürprize imza atan Kırklarelispor, tüm ülkenin gündemine oturdu. Twitter trend listesinde 3.sıraya kadar çıkan yeşil-beyazlı ekip, şimdi gözünü “neden olmasın” diyerek daha yükseğe dikti ve sıradaki rakibini beklemeye koyuldu.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 rövanş maçı 21 Ocak Salı günü Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynandı. Saat 14.00’da başlayan maçı Koray Gençerler yönetirken, yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Mehmet Kısal yaptı. Protokol üyeleri de tribünde yer alarak Kırklarelispor’un yanında oldular. TFF Başkanı Nihat Özdemir’in de konuk olduğu maçta ayrıca; Vali Osman Bilgin, Milletvekilleri Selahattin Minsolmaz ve Vecdi Gündoğdu, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Kırklareli Belediye Başkanı, ilçe ve belde belediye başkanları, kurum müdürleri yer aldı.

Taraftarlardan mükemmel destek
Taraftarlarının mükemmel desteği ile maça çıkan Kırklarelsipor’a binlerce taraftar eşlik etti. Tribünler dışında stadyumda izlenebilecek her noktada taraftarlar bulunurken, maç boyunca 1 dakika bile durmadılar.
Kırklarelispor karşılaşmaya; İbrahim Demir, Davut babur, Müslüm Aydoğan, İbrahim Sürgülü, Bahadır Çiloğlu, Caner Koca, Emre Keleşoğlu, Mert Sinan Pekesen, Yüksel Şişman, Enis Çeliksu ve Malik Karahmet ilk 11’i ile çıktı. Rakip Başakşehir ise; Volkan Babacan, Gael Clichy, Aziz Behich, Uçur Uçar, Martin Skirtel, Edin Visca, Azubuike Okechukwu, Danijel Aleksic, Fredrik Gulbrandsen, Demba Ba ve Berkay Özcan ilk 11’i ile sahada idi.
VAR Kırklar’ın yüzünü
güldürdü
Maça mutlak tur parolası ile çıkan temsilcimiz maç boyunca rakibine çok iyi reaksiyon gösterdi. Güçlü rakibi özellikle ilk yarıda gol pozisyonu bulamazken, temsilcimiz topu ön bölgeye iyi taşısa da gol vuruş imkanını çok sık bulamadı. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın 65. dakikasında Medipol Başakşehir'de Demba Ba, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Ancak hakemi Koray Gençerler, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Maçın son dakikaları büyük heyecana sahne olurken, taraftarlar hop oturup kop kalktı. Hakemin son düdüğü çalmasıyla adeta bayram havası esen Atatürk Stadyumunda marşlar ve şarkılarla kutlamalar yapıldı.
Twitter’da TT oldu
Kırklarelispor tur atlayarak sadece ilimizde değil tüm Türkiye’de büyük bir infial yarattı. Twitter’da trendler listesinde 3. sıraya kadar çıktı. Televizyon programlarında alınan sürpriz sonuç kendisine geniş yer bulurken, spor yorumcuları Kırklarelispor’u tebrik etti. Tarihinde ilk kez çeyrek finale çıkma başarısı gösteren yeşil-beyazlı ekip, tarih yazmaya devam ederek en üst sıraya kadar çıkmak istiyor...

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol