"Şimdi bir olup takıma sahip çıkalım"

2015-2016 sezonunu tamamlayan Kırklarelispor, bu yıl ki hedefini üst sıralarda yer alıp bir üst lige
çıkmak olarak belirleyerek takımı güçlendirici
transfer çalışmalarına başladı. 01 Temmuz itibariyle yeni sezonun startını verecek olan 2. Lig temsilcimiz
Kırklarelispor'da, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan Kırklarelispor kulübü Başkanı Volkan Can, "Halkın Kırklarelispor kulübüne desteği beklenenden az, işte tam bu zamanda halkın şehrin takımı
Kırklarelispor'a sahip çıkma ve destek olma zamanıdır" mesajını verdi

Can, "Bu sezon artık Kırklarelispor hak ettiği yerlere gelmeli. Ligde tecrübemiz yeterince arttı. Bu başarıların devam edebilmesi adına, takımımızın daha iyi noktalara gelmesini sağlamamız gerekiyor diyen Can konuşmasının devamında "Bizim için önemli olan ligin dengesini bozarak, tüm rakiplerimiz karşısında üstünlük kurmak. Geride kalan sezonlarda, rakiplerimizin böyle bir korkusu yoktu. Çünkü bizim birçok sorun ve problemle mücadele ederken, gruptaki rakiplerimiz karşısında yaşadığımız konsantrasyon bozukluğu, maçın kaderini değiştiriyordu. Bu durumu yeni sezonda tamamen değiştirdik ve artık çok daha güçlü bir takımız. Şampiyonluk mücadelesinde biz de varız. Bu işin en önemli sırrı, arkanıza aldığınız taraftarınızın gücüdür. Bu güç size zirveye kadar taşır. Taraftar desteği hemen her maçın kaderini belirleyebilecek niteliktedir.
"Şimdi sıra şehrin takımına sahip çıkmakta"
Evet, Kırklarelispor olarak yaptığımız transferlerle sezona damga vurmak istiyoruz. Ama bu tek başına olmuyor. Burada şehrin takımı olarak Kırklarelispor'a destek verilmesi gerekiyor. Gerek Kırklarelili işadamları, STK'lar gerekse odalar ve müdürlüklerin her anlamda takıma katkılarını bekliyoruz. Biz biliyoruz ki, Kırklarelispor şehri ile bir bütündür. Kazanılan her zaferin, elde edilen her başarının da arkasında yine şehrin insanları vardır. Ben buradan şehrimize sesleniyorum, şimdi bir olalım Kırklarelispor'a destek olalım" diyerek görüşlerini belirtti.
"Kombine biletler Ağustos'ta satışa sunuluyor"
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, taraftarın şehrine destek olması gerektiğine dikkat çekerek, "Kırklarelispor olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil edebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Bizler elimizi taşın altına koyarak, Kırklarelispor'un daha iyi yerlere gelmesi adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sene kombine biletlerinin diğer yıllara nazaran daha fazla olmasını ümit ediyoruz. Dışarıdan herhangi bir destek almayan ve takımın bütçesine katkı sağlayan tek konu kombinelerdir. Bu yılda yıllık 150 TL gibi cüzi bir miktara, içerde oynanan tüm maçları izleme şansına sahip olmanın yanı sıra, Trakya'nın tek profesyonel takımı olma unvanına sahip Kırklarelispor'a destek olabilecekler. Büyük takımların bir maçı için yüzlerce lirayı göze alabilen taraftarlar, şehrin takımının maçlarını izlemenin yanı sıra, ona destekte olmayı sağlayacakları kombineleri sadece 150 TL'ye alabilecekler" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kombinelerin satışının bir kolu Istanbulda gerçekleştirilsin bununla ilgili çalışma yapılsın inanıyorumki Istanbulda yapılacak iyi bir çalışma ile Kırklarelinden daha çok satılacaktır .