Sıcak ASFALT mı? Soğuk ASFALT mı?

Kırklareli İl Özel İdaresinin, köylere hizmet götürmenin araştırma ve karar merci durumundaki İl genel Meclisi dün itibari ile kasın ayı gündeminin 4'ncü birleşimini gerçekleştirdi.
Vize CHP İl Genel Meclisi Üyesi Okay Şeran'ın meclis kâtipliği ile birleşimde boy gösterdiği günde, bir çok madde görüşülerek, komisyonlara havale edildi.
Tüm meclis üyeleri ile birlikte, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan ile CHP Grup Başkan Vekili Çetin Şinikoğlu'nun gündeminde ve söylemlerindeki tek konu asfaltlarımızın daha uzun süreli hayatta kalmasıydı.
Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan bir çok il genel meclis üyesinin ortak fikri SICAK ASFALT olarak ön plana çıkarken, bu hamlenin dudak uçuklatan maliyeti ile düşündüren tek ayrıntı olarak ön plana çıktı.
ASFALTLARIMIZ İLE İLGİLİ ATILMAK İSTENİLEN ADIMLAR NELER?
SICAK ASFALTLAMANIN ÖNÜNDEKİ ENGEL NE? Gibi soruların tüm cevaplarını veren Tüm meclis üyeleri ile birlikte, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan ile CHP Grup Başkan Vekili Çetin Şinikoğlu'nun ifadeleri Cumartesi günü gazetelerimizde.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. yazdır sağtık engelini aş 21 Haziran 2018 Perşembe 23:21:39

    Kırklareli İl Özel İdaresinin köylere hizmet götürmenin araştırma ve karar merci durumundaki İl genel Meclisi dün itibari ile kasın ayı gündeminin 4'ncü birleşimini gerçekleştirdi. Vize CHP İl Genel Meclisi Üyesi Okay Şeran'ın meclis kâtipliği ile birleşimde boy gösterdiği günde bir çok madde görüşülerek komisyonlara havale edildi. Tüm meclis üyeleri ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan ile CHP Grup Başkan Vekili Çetin Şinikoğlu'nun gündeminde ve söylemlerindeki tek konu asfaltlarımızın daha uzun süreli hayatta kalmasıydı. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan bir çok il genel meclis üyesinin ortak fikri SICAK ASFALT olarak ön plana çıkarken bu hamlenin dudak uçuklatan maliyeti ile düşündüren tek ayrıntı olarak ön plana çıktı. ASFALTLARIMIZ İLE İLGİLİ ATILMAK İSTENİLEN ADIMLAR NELER? SICAK ASFALTLAMANIN ÖNÜNDEKİ ENGEL NE? Gibi soruların tüm cevaplarını veren Tüm meclis üyeleri ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan ile CHP Grup Başkan Vekili Çetin Şinikoğlu'nun ifadeleri Cumartesi günü gazetelerimizde