Sezona Kötü Başlangıç

İlimizi TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta temsil eden Kırklarelispor, ligin ilk karşılaşmasında Nazilli Belediyespor’u konuk etti. 90 dakikanın sonunda sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan yeşil-beyazlı ekip bu sonuçla sezona kötü bir başlangıç yaptı.

2021-2022 futbol sezonu 5 Eylül tarihinde 2.ligler için de başladı. Sezonun ilk müsabakasında Nazilli Belediyespor’u ağırlayan temsilcimiz Kırklarelispor, sahadan 3-1 yenilgi ile ayrıldı.
Kadrolar
Kırklareli Atatürk Stadyumunda saat 16.30’da başlayan maçı Ömer Tolga Güldibiyönetirken yardımcılıklarınıCankut Gönenç ve Burak Celep yaptı.Kırklarelispor maça;Mehmet Cinpir, Davut Babur, Muhammet Yeşil, Uğur Adem Gezer, Canberk Ömer Özdemir, Serhat Mermer, Emre Keleşoğlu, Ümit Can Tokcu, Şevki Çınar, Emre Balkı, Harun Özcan 11’i ile çıkarken, rakip takım ise;Zekeriya Topayan, Mert Er Estik, Cenk Alptekin, Koray Baykara, Selçuk Hakalmaz, Mehmet Ersavaş, Ebu Sıddık Çelik, Bünyamin Cesur Karataş, Berat Eyüpoğlu, MertÇapar,MuhammetAli Aydın kadrosu ile sahada yer aldı.
Kırklarelispor 1-3 Nazilli Belediyespor
Kırklarelispor, henüz maçın başında Ümit Can Tokcu’nun bulduğu gol ile 1-0 öne geçerken, 37.dakikada Emre Keleşoğlu’nun kendi kalesine attığı gol ile skor 1-1’e geldi. İlk yarının son anlarına kadar bu sonuç devam ederken, 45+1’de Mert Çapar Nazilli Belediyespor’u öne geçiren golü kaydetti.
İlk yarı bu skorr ile biterken, yeşil-beyazlı temsilcimiz ikinci yarıda skoru eşitlemek adına çaba gösterse de etkili bir oyun ortaya kayamadı. Maçın sonucunu tayin eden gol ise kronometre 75’i gösterirken Mehmet Özdıraztarafından atıldı. Bu sonuçla Kırklarelispor, lige kötü bir başlangıç yaparken, ikinci haftada Ankara Demirspor deplasmanına konuk olacak. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol