Şeyma ve Bahadır dünya evine girdi

Eski Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz ve Nurhan Korkmaz çiftinin kızı Şeyma, Nursel&Şükrü Kovankaya çiftinin, AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı olan oğulları Bahadır Kovankaya ile hayatını birleştirdi.
21 Ekim Cuma akşamı Ala Wedding Kır Bahçesinde düzenlenen kına gecesinin ardından, 22 Ekim Cumartesi akşamı Tutkunlar Hidden Garden’da da muhteşem bir düğün töreni gerçekleştirildi.
Düğüne Kırklareli Valisi Esengül Civelek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler başta olmak üzere, partililer, aile dostları, akrabalar ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.
Necmettin Ötün ilahi ekibinin seslendirdiği eserlerle taçlanan gecede, ilk olarak Kırklareli Belediye Başkanı mutlu çiftin nikahını kıydı. Ömürlerinin sonuna kadar aynı hayatı paylaşmak adına birbirlerine “Evet” diyen mutlu çiftin, heyecanı ve sevinci gözlerinden okunuyordu. Semazen gösterisinin de gerçekleştiği gecede, çift ve aileleri davetlilerle tek tek ilgilendi. Misafirler ise çam sakızı, çoban armağanı takılarını hediye erek, genç çifti tebrik ettiler.
Bizler de gazetemiz olarak bir kez daha Şeyma ve Bahadır’ı tebrik ediyor, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol