“Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz”

Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Vize Balkaya mevkiinde yürüyüş etkinliği düzenleyen Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, toplumda düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılmasında fiziksel aktivite ile ilgili özel gün ve haftaların etkin olarak kutlanması önem arz ettiğini belirtti.
Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında doğaseverler ve sağlığına önem verenler, Vize Balkaya mevkiinde bir araya geldiler. Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe katılanlar, Vize Balkaya’nın eşsiz doğal güzellikleri arasında keyifli ve sağlıklı bir yürüyüş yaptı.
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış oldukları paylaşımda: “Toplumda düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılmasında fiziksel aktivite ile ilgili özel gün ve haftaların etkin olarak kutlanması önem arz etmektedir.
Müdürlüğümüz tarafından 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında düzenli yürüyüş yapmanın sağlık üzerine olumlu etkileri olduğu, bağışıklık sistemini güçlendirmeye de yardımcı olduğundan hareketle farkındalık oluşturacak etkinlikler yapılmaktadır.
Covid-19 Pandemi tedbirleri çerçevesinde 04 Ekim 2021 Pazartesi günü Vize- Balkaya mevkiinde Müdürlüğümüz çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilmiştir. “ ifadelerine yer verdiler.(A.Bakır)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol