“Sevdamız Kırklareli”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Kırklareli Valisi Osman Bilgin’i ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Bilal Kuşoğlu’nu ziyaret ederek ilimiz için yapılacak projeler ve yatırımlar hakkında görüştü.

Geçtiğimiz Cuma günü AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bilal Kuşoğlu’nu ziyaret ederek ilimiz için yapılacak çalışmalar ve yatırımlar hakkında görüşerek istişarede bulundu.
Milletvekili Minsolmaz yaptığı ziyarete ilişkin açıklamasında her şeyin Kırklareli için olduğunu söyledi. Ziyaret esnasında Minsolmaz; “Kırklareli Valimiz Sn. Osman Bilgin’i makamında ziyaret ederek, şehrimiz ile alakalı projeler hakkında görüştük” dedi.
“Köylerimize yatırımlar devam ediyor”
Köylerdeki yatırımlar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bilal Kuşoğlu’nu ziyaret eden Minsolmaz ziyaret esnasında yaptığı açıklamada “Kırklareli İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu’nu ziyaret ederek, köylerimize yapılan yatırımlar, sorunlar ve çözümleri hakkında görüşmelerde bulunduk. Allah’ın izni ile en yakın zamanda Ankara’ya gittiğimizde hem şehrimiz için yapılan yatırımlar hem de köylerimiz için yatırımlar hakkında elimizi taşın altına koyacağız. Daha iyi yaşanabilir bir Kırklareli için kaldığımız yerden devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol