“Sesimizi duyuracağız”

Haklarını aramak için sokaklara çıkıldığını ifade eden Babaeski Emekliler Sendikası, Türkiye genelinde seslerini duyurmak istediklerini ifade etti.

Babaeski Emekliler Sendikası, mücadele etmeye devam edeceklerini ifade etti. Tüm temsilciliklerin sokaklarda hakları için açıklamalarda bulunduğunu ifade eden Babaeski Emekliler Sendikası, “DİSK Emekli-Sen'in değerli Bölge Temsilcileri, değerli Şube Başkanları, değerli Yöneticilerim, kıymetli Temsilciliklerim ve kalplerinde elenmemiş köz, dillerinde söyleyecek sözü olan kıymetli Üye arkadaşlarım, hepinizi saygıyla ve devrimci duygularla selamlıyorum.
Öncelikle on gün boyunca emeklilerin sorunlarına dair Ülkenin her bölgesini mücadele alanına çeviren, bugün ise Konfederasyonumuz DİSK'in çağrısı üzerine Sendikamızın yoğun desteği ile Tunceli'den Samsun'a, Samsundan Van'a, Ege'den Marmara'ya, Akdeniz'den İç Anadolu'ya dek alanları dolduran, işçinin, memurun, emeklinin sesi olan tüm yoldaşlara selam olsun. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Yılgınlık yok, direniş var. Direne direne kazanacağız” sözlerini ifade etti.         (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol