Servis şoförleri istişare toplantısında bir araya geldi

Kırklareli’nde Okul Servis Şoförleri ile emniyet mensupları bir araya gelerek bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Toplantı Salonunda yapılan toplantıda denetimler hakkında bilgi verildi ve öğrenci servislerinde olması gerekenler konuşuldu.

Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kırklareli Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı ve Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, Kıdemli Başpolis Hüseyin Gümüşoğlu, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Selim Ölmez, Polis Memuru Hasan Engin ve servis şoförleri katıldı.
Şeker fazla yolcu konusunda uyardı
Toplantıda servisler ile ilgili düzenlemeler masaya yatırılırken, kurum müdürleri denetimler hakkında bilgi verdi.
Kırklareli Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı ve Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, yaptığı konuşmada, fazla yolcu taşıma ve emniyet kemeri konusunda servis şoförlerinin duyarlı ve hassas olması gerektiğinin altını çizdi.
Her serviste rehber personel bulunmalı
Kıdemli Başpolis Hüseyin Gümüşoğlu da konuşmasında, servis araçlarında mutlaka rehber personel bulunması gerektiğini kaydederken, diğer illere göre Kırklareli’nde önemli gelişmeler yaşandığını belirtti. Gümüşoğlu, emniyet kemeri takma ve fazla yolcu konusunda Kırklareli’nin son derece duyarlı olduğunu vurguladı. Yapılan konuşmaların ardından servis şoförleri ile soru cevap yapıldı ve toplantı sonlandırıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol