Serhat ile Aslı birlikte bir hayata karar verdiler

Önadım Medya Grubu eski çalışanlarından Serhat Türkkan 20 Ağustos Çarşamba günü aldığı büyük kararın arkasında durarak birlikteliklerini uzun ömürlü yapmak üzere Aslı Yıldız'a evlenme teklifinde bulundu.
Serhat Türkkan dün yaptığı hazırlıkların ardından sevgilisine sürpriz yaptı. Asılbeyli yolu üzerinde bulunan Âlâ Brunch & Et Mangal & Kır Düğün Bahçesi'nde yapacağı evlilik teklifi için son hazırlıklarını tamamlayan Serhat, saat 21.00 sıralarında planını uygulamaya koydu.
 Abisi Serdar Türkkan ve kız arkadaşı Aslı Yıldız'ın kuzeni Gülcan Özen'in de kendisine destek vermek için yanında bulunduğu Serhat Türkkan & Aslı Yıldız çifti ilk olarak normal bir masaya geçerek akşam yemeğine geldikleri görüntüsünü vererek biraz oturdular. Daha sonra masadan kalkan genç çift arka tarafta kendileri için hazırlanan masaya doğru yürümeye başladı.
Peşlerinden başlayan müzik ile şaşıran Aslı, Serhat tarafından aldığı evlenme teklifi ile mutluluğunu gizleyemedi. Bir süre çalınan müzik eşliğinde dans eden genç çift, daha sonra kendileri için hazırlanan masaya geçtiler. Gece boyunca eğlenceli saatler geçiren çift, uzun bir birliktelik için ilk anlaşmalarını yaptı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol