Serdar Türker vatandaşlarla birarada

Sık sık vatandaşla bir araya gelen, halktan hiç kopmayan, çalışkan ve sevilen kişiliği ile dikkatleri çeken Kaynarca Belde Belediye Başkanı Serdar Türker, geçtiğimiz günlerde Kırklareli'nin en eski ayakkabı boyacılarından 74 yaşındaki Selim Uçak ile buluştu. Türker açıklamasında; "Ben tüm halkımızın yanındayım" ifadelerini kullandı.

Çalışkanlığı ile dikkatleri çeken Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker her daim halkın arasında, vatandaşlarla biraraya geliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde ayakkabı boyacılığı yapan 74 yaşındaki Selim Uçak ile buluşan Türker, kendisi ile hem sohbet etti, hem derdini dinledi.
Türker yaptığı açıklamada; “Kırklarelimizin en eski ayakkabı boyacılarından 74 yaşındaki Selim Uçak ağabeyimizi ziyaret ederek hal ve hatırını sorduk, çok güzel sohbet ettik. Uzun yıllardır ayakkabı boyacılığı yaparak evine helal ekmek götüren Selim Uçak ağabeyime hayırlı işler bol bereketli kazançlar ve sağlıklı günler diliyorum. Ben tüm halkımızın yanındayım. Halkın başkanı sloganını yaşatmak istiyorum “ dedi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol