Şenol Gürşan Lüleburgaz FM'e konuk oldu

Lüleburgaz'da yayın yapan Alaattin Erdal'ın sahibi olduğu Lüleburgaz FM Cumartesi günü eski milletvekili ağırladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 24. Dönem AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Lüleburgaz FM'de Alaattin Erdal'ın canlı yayın konuğu oldu.
20 Ağustos 2016 Cumartesi günü, saat 17:00'de Lüleburgaz FM'de Alaattin Erdal'ın sorularını yanıtlayan Gürşan, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
15 Temmuz Darbe girişimi sürecinde vatandaşların canları pahasına sokaklara çıkarak, kendilerini tankların, silahların önüne siper ettiğini ve darbe girişimini geri püskürttüğünü belirten Gürşan "15 Temmuz gecesi bütün her şey tüm çıplaklığıyla ortaya çıktı.

Nitekim bu girişim başarılı olamayınca, gerek emniyet, savcılıkta birimler soruşturmalara başladı. Kırklareli'nde olduğu gibi Türkiye'nin dört bir yanında FETÖ Terör Örgütü'ne yönelik araştırmalar, yakalamalar, sorgulamalar süratle devam ediyor. Tabi bu örgüt 3-5 yıllık bir örgüt değil. 1985 yıllarının başına dayanan adım adım ilerleyen bir yapılanma. Bu yapılanma, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin silahlı kuvvetlerinden emniyetine, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Ekonomi Bakanlığı'na kadar en kritik en stratejik kurumlarına kendilerine yer bulmuş bir yapılanma. 15 Temmuz sonrası yaşanan bu olay bir şer gibi gözüken olaydan inşallah bir hayır ortaya çıkacağına inanıyoruz. Devletimizin, milletimizden aldığı güç ile bu ülkenin gerçek vatansever evlatları, bu silahlı FETÖ terör örgütünün vatan hainlerinin inşallah bu süreçte devletin her kurumundan temizleyecek silip süpürecekler buna inanıyoruz. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırklareli'nde de bu çalışmalar devam ediyor dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol