Şenlik dediğin böyle olur!

Kırklareli'nin Kofçaz ilçesine bağlı Elmacık Köyü'nde, 23-24 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenen 8. Bahar Şenlikleri etkinliği coşkuyla kutlandı. Kırklarelililerin büyük katılım gösterdiği ve Pazar günü yapılan şenlik, oyunlarla tamamladı. 7'den 70'e herkesin yer aldığı, müzikler eşliğinde doyasıya eğlenilen piknik etkinliğine, Siyasi Partiler de katılım gösterdi

Baharın gelmesiyle birlikte artan şenliklerin son adresi, Kırklareli'nin Kofçaz ilçesine bağlı Elmacık Köyü'nde yapıldı. 23-24 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenen 8. Elmacık Köyü Bahar Şenlikleri etkinliğine, Kırklarelili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 7'den 70'e herkesin yer aldığı, etkinliklerde, eğlencenin dozu en üst seviyedeydi.
Elmacık Köyü Bahar Şenlikleri Tertip Komitesi ve Köy Muhtarı Sebahattin Koç'un hazırlıklarını yaptığı şenliklerde, köyün Halk Oyunları ekibi de gösteri yaptı.
"Bu birliktelik inşallah hiçbir zaman bozulmaz"
8. Bahar Şenlikleri hakkında bir açıklama yapan Elmacık Köyü Muhtarı Sebahattin Koç; "Bizler bu günleri görmüş olmaktan dolayı çok mutluyuz. 8. Bahar Şenliklerimiz için hazırlıklarımızı tamamladığımız andan itibaren vatandaşlarımızı beklemeye başladık. Sağ olsunlar ilgi çok fazlaydı. Onların destekleriyle, köy halkımızın birlik ve beraberliği ile en iyi şekilde şenliklerimizi geride bıraktık. Piknik etkinliğimizde hem misafirlerimiz hem de köy halkımız müzikler eşliğinde doyasıya eğlendiler. Köyümüzün halk oyunları ekibi de gösteri yaparak vatandaşlarımızdan tam not aldılar. Ben hem şahsım adına hem de köyümüz adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Aaaa Hadise Murat Boz gibilere paralar saçmadan nasıl böyle güzel bir şenlik yapabiliyorsunuz ki ? Bu işin doğasına aykırı :)