“Senin Objektifinden Kıyıköy Fotoğraf Yarışması” amatör ve profesyonel fotoğrafçıları bekliyor

TürkAkım, bu yıl da amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katılabileceği bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

Rusya kıyısından başlayıp Karadeniz’den ilerleyerek Türkiye’ye ulaşan TürkAkım, Trakya kıyısında karaya çıktığı nokta olan Kıyıköy’de toplumsal refahın, fiziksel altyapının ve turizm potansiyelinin gelişimi için çok çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı, Kıyıköy’ün tanıtımına katkıda bulunmak ve turizm potansiyelini desteklemek amacıyla “Kıyıköy Fotoğraf Yarışması” düzenliyor.
Vize Kıyıköy Kültür ve Turizm Derneği’nin de desteğiyle ve “Senin Objektifinden Kıyıköy” sloganıyla düzenlenen yarışmaya hem Kıyıköy halkı hem de Türkiye’nin farklı noktalarından gelen amatör ve profesyonel fotoğrafçılar çektikleri Kıyıköy kareleriyle 31 Ağustos 2020 tarihine kadar katılabilecek.
Yarışmada 18 yaş üzeri kategoride birinciye 6.000 TL, ikinciye 5.000 TL, üçüncüye ise 4.000 TL para ödülü verilirken, Vize Kıyıköy Kültür ve Turizm Derneği Özel Ödülü’nü kazanan isme 3.000 TL para ödülü verilecek. 18 yaş altı ve Kıyıköy Yerel Yetenekler kategorilerinde ödül almaya hak kazananlara ise çeşitli teknolojik cihazlar hediye edilecek. Yarışmanın seçici kurulunda Fotomuhabiri Osman Örsal, Fotoğraf Sanatçısı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Merih Akoğul, Fotomuhabiri Ozan Güzelce, Vize Kıyıköy Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Alptekin Yorulmaz ve TürkAkım Dış İlişkiler Yetkilisi Tülay Karadeniz yer alıyor. Kıyıköy Fotoğraf Yarışması’na ilgi duyan fotoğraf meraklıları detaylı bilgi ve başvuru için www.kiyikoy.biz/yarisma sitesini ziyaret edebilir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol