Şen çifti mutluluğa “evet” dedi

Geceden sabaha uzanır gibi, bulutlardan merdiven yapıp da dünya evine girdi iki güzel insan. Nikahında evet dedi bir ömür hastalıkta ve sağlıkta. Önadım Medya Grubu çalışanlarından Halit Demirtaş’ın kızı yine grubumuz eski çalışanlarından Dilek, hayatını Fatih Şen ile birleştirdi…

Aynur ve Halit Demirtaş çiftinin kızları Dilek ile Nuriye ve Fethi Şen çiftinin oğulları Fatih, mutluluğa evet dedi.
30 Haziran 2017 Cuma gecesi kına gecesiyle başlayan yolculuk muradına erdi. Kına yakılması ellerde mumlar ile aydınlandı gece. Anne evinden uğurlanan gelin ardından nikahta da yeni bir yuvaya evet diyerek hayatını Fatih Şen ile birleştirdi.
Kırklareli Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 15.30'da mutluluğa evet diyen Dilek ve Fatih çiftini aileler ve sevenleri de yalnız bırakmadı.
Ömür boyu mutluluğa imza atan Dilek ve Fatih çiftini yalnız bırakmayan sevenleri, salonu doldurdu. 15.30'da gerçekleşen nikah töreninde mutluluğa yürüyen çiftin nikah şahitliğini de Dilge Gürel, Öznur Tamtürk yaptı. Dilek ve Fatih Şen çiftinin mutluluk şahitlerinin de evet sözleriyle alkışlar salonda yankılandı.
Nikahın ardından evlilik cüzdanını alan Dilek Şen, geleneklerimizde de yer aldığı gibi damadın ayağına basarak konuklara da eğlenceli dakikalar yaşattı.
Törenin ardından takı merasimine geçildi. Çifti tebrik etmek isteyenler, takı töreninde çam sakızı çoban armağanı hediyelerini Dilek ve Fatih’e sundular.
Öznur Tüzün önderliğindeki Önadım Medya Grubu da tam kadro törene iştirak ederek, eski meslektaşını kutladı.
Tekrar gazetemiz olarak çifti tebrik ediyor, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dileklerimizi sunuyoruz.
Bir yastıkta kocayın!

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol