Şen Tekirdağ’da 15 Temmuz’u anlattı; “Devlet yatıp kalkıp bu millete dua etmeli”

Cihannüma Genel Başkanı Mustafa Şen Tekirdağ’da “15 Temmuz; Direnişten Dirilişe ve Milli İrade” konulu bir panel gerçekleştirdi. STK temsilcileri ile de bir araya gelen Şen’e Cihannüma Kırklareli İl Başkanı Hikmet Yıldırım da eşlik etti…

Cihannüma Genel Başkanı Mustafa Şen, Tekirdağ’da STK temsilcileri, dernek yöneticileri, platform mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Şen ilk olarak Tekirdağ Cihannüma İl Yönetim ve Danışma Kurulu üyeleri ile birlikte öğretmen evinde STK temsilcileri ile görüştü.
Şen daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda halka açık olarak Tekirdağ’da “15 Temmuz; Direnişten Dirilişe ve Milli İrade” konulu bir panel gerçekleştirdi.
Programa; Cihannüma Kırklareli İl Başkanı Hikmet Yıldırım’ın yanı sıra, Bölge Başkanı İsmail İlhan, Tekirdağ İl Başkanı İsmail Çelebi ve Edirne İl Başkanı Hakkı Kocaman da iştirak etti.
Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından Daha sonra ise Başbakan Başdanışmanı ve Cihannüma Genel Başkanı Mustafa Şen 15 Temmuz süreci ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
Başbakan Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı ve Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Başkanı Mustafa Şen konuşmasında şunları söyledi;
"15 Temmuz gecesi yüzlerce yıldır üzerimize gelen bir bumerangın bizi boynumuzdan biçmek istediği bir geceydi. 1071 Malazgirt'te ne olduysa 15 Temmuz'da da o oldu.
Tarihte zirveye koyduğumuz hangi destan varsa 15 Temmuz da öyle bir destandır. 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye'yi parçalama ve iç savaş çıkarma girişimidir. 15 Temmuz gecesi unutulmayacaktır ve gelecek nesle anlatılarak kıyamete kadar hatırda kalacak bir olaydır. 15 Temmuz gecesi yüzlerce yıldır üzerimize gelen bir bumerangın bizi tam boynumuzdan biçmek istediği bir geceydi. O gece 250 şehit 3 bine yakın gazi verdik. O geceyi unutmayacağız çocuklarımıza, torunlarımızı da unutturmayacağız. 15 Temmuz, bir askeri darbe, cunta girişimi değildir. 15 Temmuz bir iç savaş, işgal ve Türkiye'yi parçalama operasyonudur. Devlet yatıp kalkıp bu millete dua etmeli. 15 Temmuz darbe girişimi, halkın direnişi ve duruşu sayesinde bastırıldı ve ülkemiz bu şekilde kurtarıldı. Bu işgal operasyonunu milletimiz anında fark etti.
Bu millete o yüzden 'Türk Silahsız Kuvvetleri' adını verdim. Bu millet iki saat içerisinde ülkeyi kurtardı. 'Türk Silahsız Kuvvetleri' yani halk Türk Silahlı Kuvvetlerini orduyu kurtarmıştır. Ama darbe girişiminin ertesi günü 16 Temmuz sabahı tweet atıp darbeye karşı olduğunu göstermek için paylaşım yapanlar vatan hainidir. Devlet bu numarayı yutmaz. Bu hainleri biliyoruz. FETÖ'cüler 3 katlı bir piramit gibidir. Aşağıda olanlar melekler, ortada olanlar çakallar, üstte olanlar da şeytanlardır. Bunlar meleklerden devşirdiklerini çakal, çakallardan devşirdiklerini de şeytan yapıyorlar." diye konuştu.
Şen, konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nöbet emrinin yerine getirilmesi gerektiğini de vurgulayarak "Biz neyin nöbetini tutuyoruz?
Başkomutanımızın virgül koydum dediği şey nedir? Bize bir görev nöbet emri yazdı. Tutmazsan vatan haini olursun. Başkomutanın verdiği emri tutmazsan olmaz.
Bu görev bitti evine gidebilirsin diyene kadar devam edecek. Kıyamete kadar sürse de bıktım yoruldum demeyeceksin. Mesele vatan meseledir. Vatan elde giderse her şey elden gider. Tayyip Erdoğan bu vatan, nöbet, görev emrini Ebu Eyüp El Ensari hazretlerinden o da Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'den (S.A.V) almıştır. Tüm mazlum coğrafyaların nöbeti tutulmaya devam edecektir.
O yüzden 15 Temmuz unutulmayacaktır." ifadelerini kullandı...

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol