Selahattin Minsolmaz’dan miniklere müjde

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, inşaatına geçen yıl başlanılan, 1722 metrekare alan üzerine inşa edilen,
2 kattan meydana gelecek olan 8 derslikli Merkez Anaokulu inşaatında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve en kısa
zamanda tamamlanacağını ifade etti.

8 derslikli Merkez Anaokulu’nun öğrencilere şimdiden hayırlı olmasını dileyen Selahattin Minsolmaz, “Yapımı devam eden merkez ilçemizdeki 8 derslikli anaokulu inşaatının; dış cephesi tamamlanarak, bina içi ince işleri hızla devam ediyor. 

Tamamlanmak üzere olan anaokulu binamız; 8 adet kendine ait deposu olan sınıfı, miniklerimiz için kendi mutfağı, bahçe oyun ve satranç alanı, öğrencilerimizin doğa ile iç içe oyun oynayabileceği organik bahçeleri ile ülkemizin geleceği olacak çocuklarımıza hizmet vermek için en kısa sürede tamamlanacaktır. Öğrencilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Merkez Anaokulu’nun zemin katında; çok amaçlı salon, idari odalar, bireysel çalışma odaları, mekanik ve elektrik tesisat odaları, mutfak, 1. katında faaliyet alanı, oyun alanı ve depo, okulun bahçesinde ise güvenlik kulübesi, otopark, çocuk oyun parkı, her sınıf için ayrı olmak üzere 8 adet toprak hobi bahçesi bulunacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol