Selahattin Minsolmaz’dan Solo Tekstil Fabrikasına ziyaret

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz dün erken saatlerde Kırklareli’nin genç ve başarılı sanayicilerinden olan Perge Tekstilin sahibi İbrahim Kaya ve ailesi tarafından Şumen’de açılan Solo Tekstil Fabrikasına ziyarette bulundu.

200’den fazla çalışanın hizmet verdiği fabrikaya ziyarette bulunan ve fabrikayı gezerek gözlemlerde bulunan Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ziyareti neticesinde Şumen bölgesinde kurulan fabrikanın, başta Türkler olmak üzere, önemli istihdam ve katma değer oluşturacağını belitti.
“Sanayicilerimiz sayesinde yüzlerce
vatandaşımız ekmek yiyor”
Türkiye sanayisinin geliştiğini belirten Minsolmaz; “Gelişmeye ve büyümeye her zaman açık olan ilimiz İbrahim Bey gibi sanayicilerimizle birlikte katma değerini yükselterek gelişmeye devam edecek. Sanayicilerimiz sayesinde yüzlerce vatandaşımız ekmek yiyor. Yapılan algı operasyonlarıyla ülkemizi yıpratmaya çalışmaya kimsenin hakkı yok. Bu durum Türkiye’yi ve hükümetimizi kötü gösterme çabasının ötesine gidemeyecektir” ifadelerini kullandı.
“16.Yüzyılda Pargalı İbrahim’ler,21.Yüzyılda Pergeli
İbrahim’ler”
Selahattin Minsolmaz;” Alpullu beldemizde Perge Tekstil çatısı altında 600 kişiye, Lüleburgaz’da 200 kişiye ve Keşan’da 350 kişiye iş sağlayıp üretim yapan İbrahim Kaya’nın, aynı başarıyı yurtdışında da göstermiş” olduğunu söyledi. Kaya’yı ve çalışmalarını kutlayan Selahattin Minsolmaz; Yurtdışında yüzümüzü ağartan ve bizleri gururlandıran iş insanlarımızın, Rabbim sayısını artırsın.16.Yüzyılda Pargalı İbrahim’ler,21.Yüzyılda Pergeli İbrahim’ler” diyerek sözlerine son verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol