Selahattin Minsolmaz yeniden Milletvekili olmak için aday adaylığını açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz bir dönem daha milletvekili olmak için aday adaylık başvurusunu AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirdi. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde Kırklareli Milletvekilliği görevine seçilen Minsolmaz, o tarihten bu yana görevini sürdürdü. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde yeniden milletvekilliği görevine seçilmek adına aday adaylığını açıklayan Selahattin Minsolmaz haberi sosyal medyadan; “Çıktığımız bu kutlu yolda, tüm teşkilatımızın ve dostlarımızın destek ve           dualarına talibim” cümleleriyle duyurdu.  

24 Haziran seçimlerinde milletvekilliği görevine seçilmek isteyen vatandaşlar aday adaylıklarını açıklamaya başladı. Aday adaylığını açıklayan isimlerden birisi de 26.Dönem Milletvekilliği görevini yürüten Selahattin Minsolmaz oldu. Minsolmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nde başvurusunu gerçekleştirerek aday adayı oldu.
“Ülkemize ve Milletimize
hayırlı olmasını dilerim”
27 Nisan Cuma günü başvuru işlemini gerçekleştiren Selahattin Minsolmaz, “24 Haziran'da yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Seçimi için adaylık başvurumu, AK Parti Genel Merkezimizde gerçekleştirdim. Tarihi öneme haiz bu seçimin; Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını dilerim. Çıktığımız bu kutlu yolda, tüm teşkilatımızın ve dostlarımızın destek ve dualarına talibim” dedi.
“Halktan ve milli iradeden daha büyük bir güç bilmiyoruz”
Görev yaptığı dönem boyunca kendisine destek olan başta AK Parti Teşkilatı olmak üzere herkese teşekkür eden Minsolmaz, “Allah’ın izni ile 1 Kasım 2015 tarihinden bu yana bu kutlu görevi yürütüyorum. Kırklareli ve Türkiye yararlı olmak ve görevimi layığıyla yapmak için elimden geleni yapmaya çalıştım. Bundan sonra da vatandaşlarımızın desteği ile bu onurlu göreve yeniden seçilmek için aday adaylık başvurumu gerçekleştirdim. Daima dediğimiz gibi halktan ve milli iradeden daha büyük bir güç bilmiyoruz. Halkımızın teveccühü ile bu göreve yeniden gelerek hamdolsun hizmetlere devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
“Bizim adayımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan”
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğuna ilişkin dilekçeye imza attı. Minsolmaz dilekçeyi imzalarken ülkeye hayırlı olmasını temenni edere; “Cumhurbaşkanı adayımız, AK Parti Genel Başkanımız ve millet tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ülkemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
“Bismillah diyerek imzaladık”
Minsolmaz imzasını atarken; “Cumhurbaşkanı adayımızın, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanımız ve millet tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğuna ilişkin dilekçeyi bismillah diyerek imzaladık” dedi.
“Ülkemize hayırlı olsun”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da sadece Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olmayacağını coğrafyamızdaki tüm mazlum halkların umut ışığı olacağını ifade ederek; “25 Haziran’da milletimiz, Cumhurbaşkanımızı ikinci kez ve daha güçlü, Cumhurbaşkanı Hükümet Sisteminin başı olarak seçecek inşallah. Recep Tayyip Erdoğan 25 Haziran’da sadece Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olmakla kalmayacak, gönül coğrafyamızdaki tüm mazlum halkların umut ışığı olacak hayırlısıyla. Ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol