Selahattin Minsolmaz, “Babaeski Spor Kompleksimizin revizyonunu yapıyoruz”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ile birlikte Babaeski Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Babaeski Spor Kompleksinin
revizyonunu yaptıklarını belirten Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırım programı kapsamında; Babaeski Spor Kompleksinin yenilenmesi için tahsisini sağladığımız 2.283.000 TL ödenekle tesislerimizde çalışmalara başlandı.” dedi.

Babaeski Spor Kompleksinin yenilenmesi için 2.283.000 TL ödenekle tesislerde çalışmalara başlandı. Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ile birlikte Babaeski Stadyumu’nda incelemelerde bulunan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz tesisin bittiğinde Babaeski’ye yakışan bir tesis olacağını dile getirdi. Proje ile ilgili bilgilendirmede bulunan Selahattin Minsolmaz, “Babaeski Spor kompleksimizin revizyonunu yapıyoruz.

İlçe Başkanımız Sayın Fatih Yağcı ile Babaeski Stadyumu’ndayız. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırım programı kapsamında; Babaeski Spor Kompleksinin yenilenmesi için tahsisini sağladığımız 2.283.000 TL ödenekle tesislerimizde çalışmalara başlandı. Babaeski Spor Kompleksinde; 100. Yıl Stadyumu Tribün bakım ve onarım, atletizm koşu pisti yapımı, dörtlü soyunma odaları yapımı, 500 kişilik portatif çelik tribün yapımı, istinat duvar yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Bittiğinde güzel Babaeski’mize yakışan bir tesis olacak inşallah.” ifadelerine yer verdi.
(S.Ünver A26)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol