Şehrimizin siyaset duayenleri Cengiz Bağdan ve Hikmet Yıldırım, terörü lanetlerken, şehitlerimize ve halkımıza başsağlığı dilediler

Ülkemiz gündemine düşen ve çok sayıda ailenin feryatlarına neden olan hain saldırılar can yakmaya devam ediyor. Çözüm sürecinin askıya alınması ile birlikte bir anda parlayan terör olayları tüm ülkeyi yasa boğarak birçok anneyi evlatsız bıraktı. Geçmişten bugüne verdiğimiz yüzlerce şehidimize geçtiğimiz gün yenileri eklendi.

Pazar günü Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde ve Iğdır'dan gelen şehit haberleri ile sarsılan Türkiye yaralarını sarmaya çalışıyor. Ülkemizin önde gelen isimleri, sivil toplum kuruluşları, siyasetçiler, futbol klüpler vs. gibi birçok kurumun yayınlandığı başsağlığı mesajları akın akın büyüyor. Dağlıca'da şehit olan kahramanlarımızla sarsılan Türkiye dün şok üstüne şok yaşayarak, Iğdır ve Şırnak'tan gelen şehit polis haberleri ile yasa büründü. İlimizde de lanetle kınanan hain saldırılara karşı açıklama ve eylem yapılır iken Vatan sevgisinin de büyüklüğü gözler önüne serildi.
Başsağlığı ve Taziye Mesajları Çığ Gibi Geliyor
İlimizde de mail ve açıklama yolu gelen mesajları yayınlamaya devam ederken olayların sıcaklığı ile gazetemizi ziyarete gelen 1999-2004 yılları arasında Kırklareli Belediye Başkanlığı yapan Cengiz Bağdan ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hikmet Yıldırım durumun hassasiyetine önem vererek açıklamalarda bulundu. Sözlerine böylesine bir saldırıyla şehit verdiğimiz evlatlarımızın hesabı elbet sorulur cümlesi ile başlayan siyasetin duayenleri; " Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısı ve ardından bölgede sürdürülen operasyon sırasında çok sayıda askerimizin şehit ve yaralı olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Saldırı da şehit olan asker ve polislerimize Allah'tan rahmet, aileleri, sevenleri, Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Polis Teşkilatı'na başsağlığı dileriz" diyerek tüm ailelerin acılarını paylaştıklarını dile getirdiler.
Saldırılar Sürüyor, Şehit Sayısı Artıyor
Tüm Türkiye bir solukta doğudan gelecek iyi haberleri beklerken, ajanslardan duyurulan saldırı haberleri ile bir kez daha sarsıldı. Yarası halen sıcak olan ve ailelerin hala inanamadığı Çukurca saldırısının ardından, dün Iğdır'da gerçekleşen bombalı saldırı ile tüm ülke bir kez daha yasa boğuldu. Iğdır'dan, Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin, Aralık ilçesine bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola önceden döşedikleri yaklaşık bir ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatması sonucu 14 polisimiz şehit oldu. Önadım Medya Grubu olarak yapılan bu haince saldırı lanetliyor, şehit olan kahramanlarımızın aileleri ve Türk Ordusu'na başsağlığı diliyoruz.



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol