Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz

Geçmişte olduğu gibi 15 Temmuz 2016'da da hain darbe girişimi sırasında olağanüstü bir mücadele örneği gösteren, canı pahasına tankların ve silahların önüne çıkan milletimiz, emniyet güçlerimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki vatansever askerlerimiz ile birlikte, bu hain kalkışmayı başarıyla püskürterek yeni bir demokrasi destanı yazmıştır.

15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti'ne kast edenlerin hain planına canını siper ederek karşı koyan şehitlerimizin rahmetle ve saygıyla anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz...

ÖNADIM MEDYA GRUBU

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Atatürk niye ATATÜRK 15 Temmuz 2018 Pazar 15:45:08

    Milyonlarca yıl öncesinden Türkiye olacağı hükmedilen Anadolu kutsal ülkemizin doğu ve batı'sı dağlarına bu ülkenin kurucusu ve ölümsüzü olacağı da belirlenen kutlu Atatürk silüetleri verecek detay konulmuştur. 1) Ardahan Damal ilçesi Karadağ sırtlarında her yıl 5 Haziran 15 Temmuz tarihleri arasında Atatürk silüeti belirmektedir. 2) Kars'ın Susuz ilçesine bağlı Yolboyu köyünde Temmuz-Ağustos'da dağa Atatürk silüeti düşmektedir. 3) Balıkesir'in Gömeç ilçesi yöre dağında Atatürk kayalıkları "İstikbal göklerdedir" der gibi göğe bakan Atatürk profilini vermektedir... Böylesine bir Atatürk ülkesi ve milleti yurdunu emperyalist eşkiyalığa terkedemezdi etmeyecek olduğunu bir kez daha gösterip kara güçlerin son girişimini defedecektir. Karanlık güçler dünya saltanatı verir fakat onun nasıl biteceğini-sonrasını söylemezler uşaklarına. Atatürk ruhu inmekte ve ülkesini devralmaya hazır hale gelmektedir efendiler Karma darbesi inmek üzeredir tepenize siz karanlık türediler...(YSS)

  2. Yattıkları yer nur olsun 16 Temmuz 2018 Pazartesi 01:08:08

    15 Temmuz şehitleri nezdinde ezelden ebede tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor ailelerine sabrı cemil niyaz ediyoruz. Gailerimize şifalar afiyet ve selamet diliyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah.