Şehitler için Mevlit okutuldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı tarafından 02 Şubat Cuma günü Cuma namazı öncesi  Afrin şehitleri için mevlit okutuldu. Cuma namazı sonrası AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı tarafından 3000 tane lokma ve 5000 tane Türk Bayrağı dağıtıldı. 

02 Şubat Cuma günü Cuma namazı öncesi AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı tarafından şehitlerin anısına Afrin şehitleri için mevlit okutuldu. Cuma namazı sonrası vatandaşlara lokma ve Türk Bayrağı dağıtıldı. Mevlit ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Kırklareli il Başkanı Alper Çiler “Öncelikle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu mübarek günde hem Afrin de şehit olan Mehmetçiğimiz için hem de Fırat Kalkanı Operasyonunda şehit düşen Göktan Özüpek kardeşimizin anısına bir mevlit okuttuk. Allah tüm Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.
“Mehmetçiğimiz Afrin’de destan yazıyor”
Mehmetçiğin Zeytin Dalı Harekatında destan yazdığını belirten Çiler “Mehmetçiğimiz Afrin’de destan yazıyor. Bugün artık ülkemiz adına hangi mücadeleye girersek girelim, arkamızda yüreğiyle, bileğiyle, cesaretiyle, kararlılığıyla koskoca bir millet olduğunun bilincindeyiz. Geçtiğimiz günlerde televizyonda izlemişsinizdir. Bizim Mehmetçiğimiz için zor diye bir kavram yoktur. Bizim Mehmetçiğimiz F-16 ile mağaranın deliğine yaklaşıp bombayı bıraktı. Allahın izni ile bu vatanı böldürmeyeceğiz”
“Bizler kuvvetli bir
şekilde birleştik”
“Durmak yerine biz daha da hızlandık. Geri çekilmek yerine daha da ileri atıldık. Vazgeçmek yerine daha da kararlı hâle geldik. Dağılmak, bölünmek, ayrılmak yerine daha da kuvvetli bir şekilde birleştik, bütünleştik. Dünyadan tecrit olmak yerine milyonlarca kardeşimizin gönlünde âdeta taht kurduk. Çünkü Türkiye umudun adıdır”
“Türkiye’nin umudun yeşerdiği her yerde var olduğunu ve olmaya da devam edecek”
“Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi eğer biz Afrin’de bölücü teröristlerle çarpışırken Afrika’daki, Balkanlar’daki, Kafkasya’daki kardeşlerimizin dualarını yanımızda buluyorsak doğru yoldayız demektir. Bak, Somali’de bize dua ediyorlar ya, Sudan’da dua ediyorlar ya, Afrika’da dua ediyorlar ya. Şu devlet şöyle demiş, bu kuruluş böyle demiş, bunların hiçbirinin önemi yok. Biz Allah ne demiş buna bakarız, milletimiz ne istiyor ona bakarız. Aynı zamanda kalplerini bize çevirmiş kardeşlerimizin ne yaptığına bakarız”
“Rabbim sana hamdolsun”
“Ey Rabbim, sana hamdolsun, tarih yeniden ayağa kalkıyor. Türkler geldiği zaman oraya adalet gelir. Türkler geldiği zaman oraya güven gelir. Türkler geldiği zaman oraya hizmet gelir. Tarih böyle ayağa kalktı” şeklinde belirtti. Ardından AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Bahadır Kovankaya “Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi. Kovankaya “Böylesi mübarek bir günde böylesi güzel bir mevlit programında buluşmak çok güzel. Allah’ımıza hamdolsun ki dualarımız Mehmetçiğimiz ile. Bu gün İl Başkanlığımızca düzenlenen mevlit programında önce dualarımızı ettik ve sonrasında teşkilatımız ile birlikte lokma ve Türk Bayrağımız dağıttık. Siz değerli basın mensuplarına da çok teşekkür ediyoruz. Böylesi bir günde bizleri yalnız bırakmadınız” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol