Şehit ailelerine Umre müjdesi

Şehit aileleri ve gazileri14 Şubat günü ziyaret eden Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin, hem aileleri ziyaret ettiler hem de Umre müjdesi verdiler. Vali Bilgin, Kırklareli’ndeki hayırsever vatandaşlarınkatkıları ile şehit yakınlarını Umre’ye yollayacaklarını söyledi. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin, Kırklareli Merkez Karakaş Mahallesinde ikamet eden, 1996 yılında Bingöl Genç İlçesinde iç güvenlik çatışmasında şehit olan Şehit Piyade Onbaşı Tuncay Güdücü’nün ailesini ziyaret ettiler.Gerçekleşen ziyarette Vali Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin, Şehit ailelerinin isteklerini dinlediler.
Vali Bilgin’den şehit
yakınlarına Umre müjdesi…
Vali Osman Bilgin, şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini hayırsever vatandaşımızın katkılarıyla Umre’ye yollayacağını belirtti. Bu kapsamda Vali Bilgin, şehit eşi Gülveren Güdücü’yü, şehit eşi Selime Dengiz’i ve geçtiğimiz yıl şehit düşen Zeynep Esin’in annesi Elif Esin ile yakınlarını Umre ibadetini yapmak üzere İslam inancının merkezi olan Kâbe’ye gönderileceklerini müjdeledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol