Şehit Göktan Özüpek’in adı okulda yaşayacak

Kırklareli Valisi Esengül Civelek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. El Bab'da şehit olan Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek’in ailesini ziyaret eden Vali Civelek,  annesi Sevim Özüpek’e Kırklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin adının “Şehit Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” olarak değiştirilmesine ilişkin belgeyi takdim etti.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebeti ile Şehit Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek’in ailesini ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.
Ziyarette Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Suriyenin El-Bab bölgesinde şehit düşen Şehit Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek’in annesi Sevim Özüpek’e Kırklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin adının “Şehit Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” olarak değiştirilmesine ilişkin belgeyi takdim etti. Görüntü karşısında duygulanan anne, Vali Civelek'e teşekkürlerini iletti.
“Sizler yalnız değilsiniz, daima yanınızdayız”
Göreve başladığı günden itibaren yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olan yardım elini esirgemeyen Kırklareli Valisi Esengül Civelek, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında da Kırklareli’nde ikamet eden yardıma muhtaç kadınlarımızı bu anlamlı günde bir kez daha yalnız bırakmadı.
Vali Civelek ziyaretlerinde Kırklareli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yardım alan kadınlarımıza; “Sizler yalnız değilsiniz, bizler daima yanınızdayız” dedi ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. (Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol