Şehidimiz Özüpek dualarla anıldı

Suriye’nin El Bab bölgesinde 21 Aralık 2016 tarihinde şehit olan Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek için 21 Aralık Cumartesi günü Hızırbey Camii’nde mevlid programı yapıldı. Programa Kırklareli Valisi Osman Bilgin de iştirak etti.

21 Aralık 2016 tarihinde Suriye´nin El Bab bölgesinde görevi başında şehit düşen Kırklarelili Şehit Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek, şehadetinin 3. yılında dualarla anıldı.

21 Aralık Cumartesi Günü, Fırat Kalkanı Operasyonunda Şehit olan P.Ast.Üçvş. Göktan Özüpek ve şehitlerimizin sene-i devriyesinde Hızırbey Camiinde bir Mevlid-i Şerif okutuldu.
Şehit Astsubay Gökhan Özüpek ile birlikte Suriye’nin El Bab bölgesinde Fırat Kalkanı operasyonunda şehit düşen 16 askerimiz için Öğle namazının ardından saat 14.00’te mevlid programı gerçekleştirildi. Mevlid programına Kırklareli Valisi Osman Bilgin önderliğinde, vatandaşlarımızın yoğun katılımı oldu. Programın sonunda mevlide gelenlere pilav ve ayran ikram edildi.
21 Aralık 2016...
Suriye sınırında güvenliğin sağlanması ve terör örgütlerinden temizlenmesi amacıyla 24 Ağustos 2016 tarihinde başlatılan ‘Fırat Kalkanı’ harekatı kapsamında Cerablus ile Azez arasındaki bölgenin terör örgütlerinden arındırılması amaçlanıyordu. Harekatın 123’üncü günü ise yani 21 Aralık 2016 tarihinde yapılan üç ayrı bombalı araç saldırısında 14 asker şehit düştü. 6’sı ağır olmak üzere 33 asker de yaralandı. Hain saldırıda; Binbaşı Bülent Albayrak, Tankçı Astsubay Başçavuş Ökkeş Karaca, Astsubay Çavuş Furkan Yavaş, Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar, Astsubay Çavuş Göktan Özüpek, Uzman Çavuş Burak Boz, Uzman Çavuş Ali Yılmaz, Piyade Uzman Çavuş Oktay Durak, Uzman Çavuş Akın Acar, Uzman Çavuş Ferhat Demir, Uzman Çavuş Hasan Kavuz, Uzman Çavuş Mehmet Kökkaya, Uzman Çavuş Osman Çelik ve Uzman Çavuş Ali Sezai Yalçın şehit düşmüştü.
Şehidimiz Özüpek, 23 yaşında ve 1 aylık evliydi. Şehidimize ve tüm şehitlere bir kez daha Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ise tekrar başsağlığı diliyoruz...

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol