Seda ve Tolga’nın En Mutlu Günü

Gülay ve Kenan Atay’ın kızları Seda ile Şermin ve Zevcan Açar’ın oğulları Tolga 14 Ağustos tarihinde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Seda ve Tolga çiftinin düğününe pek çok konuk katılım gösterdi.

Açar ailesinin oğulları Tolga ile Atay ailesinin kızları Seda, 14 Ağustos tarihinde düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.
Pandemi kısıtlamaları sonrasında Kırklareli'nde düğün sezonu da açılırken, Seda ve Tolga Çifti 14 Ağustos Cumartesi akşamı muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.
14 Ağustos Cumartesi günü akşamı HiddenGarden Düğün salonunda gerçekleşen, bu mutlu geceye, çiftin aileleri, akrabaları, yakınları, dostları ve tüm sevenleri iştirak ettiler.
Mutlu gecenin başında alkışlar arasında sahneye çıkan çift ilk danslarını gerçekleştirdiler. Mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunan Seda ve Tolga; daha sonra davetlilerin hediyelerini kabul ettiler. Takı merasimin sonrasında ise gecede hareketli saatler başladı.
Oyun havaları eşliğinde bu anlamlı geceyi kutlayan mutlu çift ve davetliler, unutulmaz bir düğün gecesi yaşadılar. Kırklar Haber Gazetesi olarak bizler de Kayhan ve Özgü çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol