Seda ve Hüseyin dünya evine girdi

İlimizin tanınmış esnaflarından, Mete Elektrik işletmesinin sahibi, Rüveyda ve Arif Mete çiftinin oğulları Hüseyin Mete, Müzeyyen ile Kadir Dağtekin çiftinin kızları Seda ile dünya evine girdi. Çiftin muhteşem düğünü 27 Temmuz Cumartesi gecesi Hidden Garden kır düğün bahçesinde gerçekleşti. Yoğun bir davetli katılımının olduğu düğünde, mutlu çiftin sevenleri, onları yanlız bırakmadı. Böylece Seda ve Hüseyin, bir ömür boyu paylaşacakları hayatın ilk gecesini, önce sevenleri ile paylaştılar...

Kırklareli’nin tanınmış, sevilen simalarından ve önde gelen esnaflarından Mete Elektrik işletmesinin sahibi, Arif Mete ve Rüveyda Mete çiftinin oğulları Hüseyin Mete, Müzeyyen ve Kadir Dağtekin çiftinin kızları Seda ile hayatını birleştirdi.
Kına gecesi muhteşemdi
Mutluluğa ilk adım 26 Temmuz Cuma akşamı düzenlenen kına gecesiyle atıldı. Leylandi Kır Bahçesinde düzenlenen coşkulu geceye çiftin ailesi ve davetliler katılım gösterdiler. Saatler 21.30’u gösterdiğinde, sahneye çıkan müstakbel gelin, muhteşem bir dans gösterisine imza attı. Ardından hareketli müzik eşliğinde geceye iştirak eden davetliler ile oynamaya başlayan müstakbel gelin, güzel bir gecenin habercisi olacak ilk fişeği de ateşlemiş oldu. Geç saatlere kadar eğlenen mutlu çift ve davetliler bölgemizin geleneksel adetlerini de tek tek yerine getirerek, kına gecesini tamamladılar.
Bir ömrü paylaşmaya “Evet” dediler
Ardından büyük gün geldi. 27 Temmuz Cumartesi günü saatler 15.00’i gösterdiğinde, Mete ailesinin Dereköy yolu üzerinde bulunan evi önünden harekete geçen alay, cadde cadde, sokak sokak dolaşarak, tüm Kırklareli’ne “Biz evleniyoruz, mutluyuz” diye adeta haykırdılar.
Alayın sonrasında ise nikah törenine geçildi. Düğün salonunda gerçekleşen nikahın şahitliğini AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz yaptı. Eşi Ebru Minsolmaz ile düğüne de katılan Milletvekili birlikteliğin ve evlilik cemiyetinin önemini vurgulayan bir konuşma yaparak, çifte mutluluklar diledi. Seda ve Hüseyin de bir ömrü paylaşmaya “Evet” diyerek, mutluluklarını imza ile tescillediler.
Ve mutlu son...
Satler 20.00’yi gösterdiğinde ise büyük düğün başladı. Davetlileri tek tek kapıda karşılayan Seda ve Hüseyin ile Mete ve Dağtekin ailesi, misafirlerin çam sakızı, çoban armağanı hediyelerini ve tebriklerini de kabul ettiler. Aileler tek tek davetlililer ile ilgilenirken, adeta tüm Kırklareli’nin düğüne akın ettiği gözlendi.
Takı merasiminin sonrasında çift alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. İlk dansını gerçekleştiren Seda ve Hüseyin’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Düğünlerinde onları yanlız bırakmayan davetlililer de kısa bir süre sonra piste çıkarak, çifte eşlik ettiler. Romantik bir havada başlayan düğün gecenin ilerleyen saatlerinde ise coşkuya dönüştü. Hareketli müzik eşliğinde bir an olsun pisti boş bırakmayan gelin, damat, aileleri ve davetliler düş gibi bir düğüne imza attılar. Önadım Medya Grubu olarak bizler de çifti tebrik ediyor, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol