Seda ve Görkem mutluluğa adım attı

"Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi umudu ile ortak yaşamımıza adım attığımız bu günde, bizimle olmanızı
diliyoruz" diye mutluluğa ilk adımlarını atan Seda ve Görkem Yamaner çifti, Kırklareli Deva Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün ile birlikte dünya evine girdi...

26 Mart 2016 Cumartesi günü saat 19.00'da Seda ve Görkem çiftinin sevenleri, düzenledikleri düğün ile bir araya geldi. Aile, akraba, dost ve tüm sevenlerinin yalnız bırakmadığı çiftimiz salona geldiklerinde alkışlarla karşılandı.
Mutlu çiftimiz düğünlerinde salona girdikten sonra müzik eşliğinde dans ettiler. Misafirlerin de yoğun katılım gösterdiği düğünde gözler mutlu çiftin üzerinden ayrılmadı.
Daha sonra Seda ve Görkem Yamaner çifti düğün pastasını keserek birbirlerine ikram ettiler. Oldukça eğlenceli geçen düğün gecesi pasta kesimi sonrası takı töreni ile devam etti.
Çok sayıda misafirin sıraya girdiği takı töreninde çiftimizin sevenleri, kendileri ile birlikte fotoğraflar çektirdi. Eğlenceler, takı töreni sonrasında müzik eşliğinde devam etti. Biz de Önadım ailesi olarak yeni çiftimize adım attıkları bu yeni hayatta mutluluklarının daim olmasını diliyoruz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. En yakin arkadasimla kuzenimin evlenmesi bana günümüzün verebilecegi en güzel mutlulugu verdi. Nice beraber dans edislere.