Seçimin galibi Ergun Selçuk oldu

Kırklareli İnşaat Sanatkârları, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası genel kurulunu gerçekleştirdi. İki listenin yarıştığı genel kurulda önceki dönem Oda Başkanı Ergun Selçuk 5 oy farkla güven tazelemiş oldu…

Kırklareli İnşaat Sanatkarları Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 8 Ocak Cumartesi günü Paşa Cafe’de saat 13.30’da başlayan genel kurul yeterli çoğunluğu sağlamasının ardından divan teşekkülünün oluşturulması ile başladı. Saygı duruşunun gerçekleşmesi ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem kapsamında faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, mali raporlar katılımcılarla paylaşıldı. Katılımın büyük olduğu genel kurulda dilek ve temennilerin ardından seçime geçildi. Mevcut Başkan Ergun Selçuk pembe liste ile seçimlere girerken, yeni döneme yönetimi ile aday olan Serhat Oruç ise mavi liste ile yarışa ortak oldu.
Gerçekleşen seçimin ardından 5 oy farkla Ergun Selçuk yeniden göreve seçildi. Mavi liste ile yarışan Serhat Oruç 124 oy alabildi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol