Seçime sayılı saatler kaldı

Yarın yapılacak olan yerel seçimlere sayılı saatler kala belediye
başkan adayları son kez perşembe akşamı vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Derya Bulut Yayla Mahallesi’nde, Millet İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan ise Akalar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattılar, destek istediler.

Kırklareli, yarın önemli bir güne uyanacak. 276 bin 33 seçmen il, ilçe ve belde belediye başkanlarını, belediye meclis ile il genel meclisi üyelerini ve muhtarları seçecek. Bu kapsamda yoğun bir maratona giren adaylar, çalışmalarını perşembe akşamı noktaladılar. Cumhur İttifakı Adayı Derya Bulut’un seçim çalışmalarındaki son durağı Yayla Mahallesi oldu. Burada 9. Proje Tanıtım Buluşması’nı gerçekleştiren Bulut, coşkulu kalabalığa projelerini detaylı bir şekilde anlattı. Yayla Mahallesi programına Derya Bulut ile birlikte AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, ittifak mensubu partililer ve vatandaşlar katıldı. Daha yaşanılabilir bir Kırklareli için çok önemli projeler ürettiklerini belirten Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, vatandaşlardan destek istedi. Bulut, 31 Mart’tan sonra yepyeni bir Kırklareli’ne uyanacaklarını ifade etti.
Millet İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Tuna Soykan ise Akalar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Akalar Mahallesi ziyaretine Tuna Soykan ile birlikte CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, ittifak mensubu partililer ve vatandaşlar katıldı. Akalar Mahallesi’nde, seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerden bahseden Tuna Soykan, 31 Mart akşamı kine, nefrete, bölücülüğe karşı anlayış, kardeşlik ve sevginin kazanacağını, Mustafa Kemal Atatürk’ten devraldıkları bayrağı indirmeyeceklerini dile getirdi.




Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. izleyici mi istemiyorsunuz? 01 Nisan 2019 Pazartesi 17:03:30

    Miadı dolmuş haberleri değiştirecek bir basın erbabı yok mu orada?

  2. Büyük çaba ve özveri ile çalıştınız olmadı ama güzel ve kibar bir yarış sundunuz Derya bey. Sizi aynı görüşte olmasam da kutlarım. Bu defa olmadı ama Kesimoğlu değil de siz olsaydınız da çok memnun olacak kadar sizi kaliteli bulduğumu iletmeliyim. Yolunuz açık olsun.