Seçim çalışmalarına 9 - 8'lik mola

Kırklareli'nde seçim kapıda. Yoğun ve yorucu günlere kısa bir ara vererek eğlence gerçekleştiren AK Parti Kırklareli Teşkilatı, Yayla Mahallesi'nde unutulmaz bir gece yaşattı. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, "Ülkemiz ve bölge geleceği için önemli bir seçim kapımızda. Ülkemize ve vatandaşlarımıza güvenimiz sonsuz. Cumhurbaşkanımız da her fırsatta dile getiriyor. Bizler halkımıza güveniyoruz. Yoğun ve yorucu bir dönem geçiriyoruz. Bu tempoya kısa bir eğlence katmak istedik. Sizlere bu gecede değerli sanatçı kardeşimiz ile iyi eğlenceler diliyorum" sözlerini dile getirdi.

AK Parti Kırklareli Teşkilatı, Kırklareli'nde seçim çalışmalarına 9-8'lik bir mola verdi. Yoğun bir dönemde olunmasına rağmen, halkın eğlenmesi için önemli bir organizasyonun altına imza atan AK Parti Kırklareli Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, "Popstar Salih Zülüfoğlu Kırklarelili vatandaşlarımız için burada. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum" ifadelerini dile getirdi.
Yayla'da ritim aksak ama eğlence dört dörtlük
Popstar Salih Zülüfoğlu'nun sahne aldığı gecede, vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Renkli karelerin ortaya çıktığı etkinlikte konuşan Minsolmaz, "Güzel bir gece geçirdik. Sizler ile birlikte olmanın değeri bizler için paha biçilemez. Bizler, sizler için varız ve daima da sizler için olmaya devam edeceğiz. AK Parti iktidarı olarak Kırklareli'nde hizmetlerimize ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. Sizler de bizlere güvenip oylarınızı verirseniz Kırklareli'nin Trakya'da daha iyi bir konuma getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Yerel yönetimde ve iktidarda biz AK Parti olarak daima ileriye bakan kadrolarımız ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kadın Kollarımızdan, Gençlik Kollarımıza kadar Türkiye'yi yönetecek genç ve dinamik kadrolar ile her zaman olduğu gibi yaptığımız işe yeniden talibiz" şeklinde konuştu.
"24 Haziran’da daha da Güçlü bir Türkiye için devam"
Türkiye'nin bölgede önemli bir güç olduğuna değinen Minsolmaz, "AK Parti iktidar olduğu süre boyunca ülke borcunu kapattığı gibi artık bölgede bir odak noktası, bölgesel güç oldu. Bu süre zarfında ülke olarak çağımıza uygun gelişmeleri takip ederek kendi teknolojimizi de ürettik. Silah sanayi ve savunma sanayisinde olduğu gibi teknolojik gelişmelerimiz ile uzaya kadar uzandık" dedi.
"Halkımız devam diyor"
Seçim çalışmalarında halkın büyük bir ilgi gösterdiğini ifade eden Minsolmaz, "Gittiğimiz her yerde vatandaşın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Milletimiz gidişattan memnun. 24 Haziran’da  milletimiz “devam” diyecek ve Cumhurbaşkanımıza yetkiyi vererek, Başkanlık sistemi ile daha güzel yarınlara hep birlikte kavuşacağız inşallah.” sözlerini kaydetti.
"Kırklareli 15 yılda 11
Milyar TL yatırım aldı"
Kırklareli'ne çok büyük yatırımların yapıldığını ifade eden Minsolmaz, "Kırklareli 15 yılda 11 Milyar TL yatırım aldı. İlimiz nüfusuna göre AK Parti hükümetleri döneminde aldığı yatırımlarla, en fazla yatırım alan bölgelerden bir tanesi konumunda. İnşallah yapılacak makro projelerle; örneğin hızlı tren projesi ve başlattığımız TOKİ hamleleri ile şehrimiz daha da gelişecek. Hükümetimiz döneminde tarım alanlarının sulanmasından, hayvancılık ve tarımsal desteklere, ulaşım projelerinden, yine eğitim, sağlık ve sosyal güvenlik alanındaki gelişmeler kadar pek çok önemli adım atıldı. Elbette amacımız bu hizmetlerin artarak devam etmesi. Kırklareli ili özelinde de amacımız; önümüzdeki günlerde yaşanacak fırsatları Kırklarelililerin tam layıkıyla kazanması. Bildiğiniz gibi şu anda Türkiye’nin en önemli projelerinden üç tanesi Trakya’nın doğusunda, İstanbul’un batısında oluyor.
Bunlardan bir tanesi Kanal İstanbul projesi. Bir diğeri üçüncü havalimanı. Sonuncusu da üçüncü köprü bağlantı yolları ve Kınalı bağlantısı. Bu projelerin hepsi de çok ciddi anlamda cazibeyi, mal ve hizmet ticaretini bizim bölgemize kaydıracak kadar önemlidir. Bunun yansımalarını zaten yavaş yavaş görmeye başladık. Turist sayımızda çok büyük bir artış var" ifadelerini dile getirdi.
"Bununla ilgili olarak da önemli bir altyapıyı hayata geçireceğiz"
Biz olaya kümülatif bakıyoruz. Eğitimden sağlığa, turizmden tarıma, ticaretten ulaşıma tüm sektörleri geliştirmemiz lazım. İlimiz buna çok müsait. Doğal kaynakları çok güzel. Kıyısı, ormanı, dağı, longozu, tarım alanları, sulak alanları, merası, hayvancılığı, Lüleburgaz’da sanayisi, OSB’de sanayisi var.
Cumhurbaşkanımız gerçekten Kırklareli’ni çok önemsiyor. Ne istediysek, yapılması noktasında talimat verdi. Son olarak bizzat bizlerin ricası oldu. Üniversitemize tıp fakültesi kazandırdık. 11 yılda en hızlı büyüyen üniversite Kırklareli Üniversitesi’dir. Bunlar hamasetle değil, çalışarak oluyor. Her zaman söyledik; Planlı bir döneme geçsin Kırklareli istedik"   

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol