"Seçim Dönemi Kapandı, Hizmet Dönemi Başladı"

AK Parti Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk, düzenlenen "Geleneksel Muhtarlarımız ile Tanışma Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, seçim döneminin sona erdiğini ve artık hizmet döneminin başladığını belirtti.


 
Önadım Haber
Kahvaltı programında bir araya gelen muhtarlarla buluşan Çotuk, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Öncelikle İlçe Başkanıma, Grup Başkan Vekilime, İl Genel Meclis Üyelerime, Geçmiş Dönem İl Genel Meclis Üyelerime, teşkilatımıza ve katılımları ile bizleri onurlandıran tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu yola çıkar iken bu topraklara ve bu toprakların insanlarına vefa borcumuzu ödemek üzere çıktık."
Çotuk, seçilmesinin ardından AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı ile koordineli bir şekilde muhtarları ziyaret ettiklerini ve talep ve önerileri topladıklarını belirtti. "Bizim için seçim dönemi kapanmış ve hizmet dönemi başlamıştır." diyen Çotuk, "Milletimizin sandıktaki tercihine hürmet etmek AK Partimizin en önemli kaidesidir." ifadelerini kullandı.
Konuşmasında muhtarların taleplerinin raporlanması ve hizmete dönüştürülmesine de değinen Çotuk, "Muhtarlarımızdan çok ciddi olumlu dönüşler aldık. Oluşturacağımız raporumuzu kısa süre içerisinde gerekli mercilere iletecek ve köylerimizin adeta ihtiyaçlar noktasında röntgenini çekerek hizmetin ivedi şekilde ulaşması için zaman fark etmeksizin çalışacağız." şeklinde konuştu.
Programın sonunda katılım sağlayan tüm muhtarlara Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini hediye eden Çotuk, "Bu toplantılarımızı daha sık bir şekilde gerçekleştireceğiz ve demokrasinin mihenk taşı olan muhtarlarımız ile her daim dirsek temasında bulunacağız." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol