Savaşan; “MHP’yi yıpratmaya kimsenin gücü yetmez"

MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, 25 Şubat Salı günü gerçekleşen MHP grup toplantısında Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin "MHP sosyal medya üzerinden istikamet çizilecek bir parti değildir" sözlerine vurgu yaparak "MHP, Türkiye'nin en köklü siyasi geleneğe sahip patilerinden birisidir. Sayın Genel Başkanımızın da belirttiği gibi bu kutlu camiayı boş sözlerle, yalan ve iftiralarla sosyal medya üzerinden yıpratmaya kimsenin gücü yetmez" dedi.
Savaşan şehitlerimizi andı
Savaşan ayrıca 26 Şubat 1992 yılında Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinde Hocalı kasabasında Ermeni çeteler tarafından soydaşlarımıza yapılan katliamın yıldönümü dolayısıyla şehitlerimizin ruhları şad olsun dileklerinde bulundu. Tüm Turan coğrafyasındaki Türklerin et ve tırnak gibi birbirine bağlı olduğunu vurgulan Savaşan "Nerede olursa olsun bir Türk'ün tırnağına zarar gelse burada bizlerin canı yanar" dedi.
Koronavirüs uyarısı
Dünya gündeminde önemli bir yer tutan "Koronavirüs salgını" ile alakalı da açıklamalarda bulunan Savaşan, "Geçtiğimiz günlerde uluslararası basında yer alan haberde hastalığın Yunanistan'ın Selanik kentinde 38 yaşında bir kadın hastada görüldüğüne değindi. Bugüne kadar ilimize en yakin bölgede salgının görülmesinden dolayı yetkilileri göreve davet eden Savaşan, yerel yöneticilerin ve ilgili kurumların gerekli önlemleri ilimiz için bir an önce almaları gerektiğini vurguladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol