Savaş Çekinmez İYİ Parti İl Başkanı Seçildi

İYİ Parti Kırklareli 1.Olağan İl Kongresi 4 Mart Pazar günü Paşa Kafe’de gerçekleştirildi. Saat 12.00’da başlayan il kongresinde Savaş Çekinmez İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı seçildi. Kongrede konuşma yapan Çekinmez, iyi bir Türkiye için yola çıktıklarını ifade etti. 

İYİ Parti Kırklareli 1.Olağan İl Kongresi 4 Mart Pazar günü Paşa Kafe’de gerçekleştirildi. Saat 12.00’da başlayan il kongresinde Savaş Çekinmez İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı seçildi. Kongrede konuşma yapan Çekinmez, iyi bir Türkiye için yola çıktıklarını ifade etti.
4 Mart Pazar günü gerçekleşen İYİ Parti Kırklareli 1.Olağan İl Kongresi’ne; İYİ Parti Kırklareli İl teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Şavaş Çekinmez, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burcu Özel, CHP Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Aldemir, Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanı Salih Mehmet Aydın, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve partililer katılım gösterdi.
Divan teşekkülünün oluşturulması ile başlayan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Ardından sırasıyla faaliyet raporu, gelir-gider kesin hesap raporu, gelecek dönem tahmini bütçesi okunup oylandı. Sonrasında ise konuşmalara geçildi.
“Seksen milyonuz,
Büyük bir milletiz”
Konuşmasını gerçekleştiren Kırklareli İl Başkanı Savaş Çekinmez, konuşmasına Afrin’de devam eden “Zeytin Dalı Harekatı”nda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dileyerek başladı. Çekinmez, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk gençliğe hitabesinde " Bir gün, İstiklal ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin." demiş. Atamızdan güç alarak, zor bir dönemde ve zor şartlarda İyi bir Türkiye için yola çıktık. Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur, güven, çocuklarımıza neşe, mutluluk ve güzel bir gelecek, milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıktık. Seksen milyonuz. Büyük bir milletiz. Büyük bir ekonomiyiz. Üretiyoruz. Paylaşamıyoruz. Hakça paylaşacağız. Birlikte başaracağız. Adil olacağız. Mazlumun, haklının yanında, zalimin karşısında olacağız. Kaybettiğimiz tüm değerleri geri kazanacağız. Aynı türkülerle oynayan eğlenen; aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen biz değil miyiz?” dedi.
“Tüm Türkiye'de 1. Parti olacağız”
2019 seçimleri hedeflerinden bahseden Çekinmez, “2019 yılında olması muhtemel genel seçimde ve yapılacak olan belediye seçimlerinde başta Kırklareli'miz olmak üzere tüm Türkiye'de 1. Parti olacağız. Kırklareli Merkez ilçe, Lüleburgaz. Babaeski, Pehlivanköy. Vize, Demirköy. Pınarhisar, Kofçaz sıkılmadık el çalınmadık kapı fethedilmedik gönül bırakmadan çok çalışacak ve İyi parti İktidar Genel Başkanımız Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapacağız” ifadelerini kullandı.
“İyi bir Türkiye için
yanınızdayız”
Çekinmez, “Seçilmesi ile birlikte, milletten ve anayasal parlamenter demokrasiden aldığımız güçle Türkiye Cumhuriyeti’ni yeniden inşa ve ihya edeceğiz. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. İyi bir Türkiye için varız, İyi bir Türkiye için buradayız, İyi bir Türkiye için yanınızdayız. Cesaretle çıktığımız bu yolda bizlerle yürüyen cesur yüreklere şükranlarımı sunuyorum: Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleri ile konuşmasına son verdi. Çekinmez’in ardından ilçe başkanları ve İYİ Parti Kırklareli İl teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner kürsüye gelerek konuşma yaptı. Konuşmaların sonrasında seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste olarak giren Savaş Çekinmez yeniden İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı seçildi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Masum Bayraktar ve Besim Tibuk'a rakip çıkarmışlar... Mikrofon tabi tatlı geliyor insana. şöyle yapacağız böyle yapacağız... Bu alaturka retorik 90'larda tedavülden kalktı. Halen sürdüren Perinçek var onun da vaziyeti ortada... %025. sizinki de işte 3 aşağı beş yukarı olsun... ne de olsa hayal kurmak bedava...