Sarıgül, “Bizlere oy veren ya da vermeyen tüm Uzunköprü halkını kucaklıyoruz”

CHP Uzunköprü İl Genel Meclis yesi Ahmet Sarıgül, gün başlayan yeni dönem Edirne İl Genel Meclisi çalışmalarının ardından bir açıklama yayınladı. “Bizlere oy veren ya da vermeyen tüm Uzunköprü halkını
kucaklıyoruz” diyen Sarıgül açıklamasında, “İl Genel Meclisine tekrar seçilmenin  onur ve gururunu taşıyoruz. Bize göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumuzu belirtmek istiyor. Bu görevi, layık olduğu şekilde yılmadan yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.




Meclis Üyesi Ahmet Sarıgül açıklamasının devamında ise, “Seçim öncesinde yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, yüreklerini ve coşkularını ortaya koyan, bizlere oy veren ya da vermeyen tüm Uzunköprü halkını kucaklıyoruz. Seçim’ demek ‘Demokrasi’ demektir. Halkın iradesine güvenmek, inanmak ve sonuca saygı duymak, halkımıza saygı duymak demektir. Bizler halkımızın kararına her zaman inanıyoruz ve güveniyoruz. Seçim sonrası gerek telefon gerek sosyal medya aracılığıyla tebrik mesajlarını ileten tüm güzel insanlara, Canı gönülden teşekkür ediyor. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyoruz” ifadelerine yer verdi. (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol