Sanatseverler KIRKSEDER’de yine bir arada

Sanatseverler, Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği(KIRKSEDER) çatısı altında bir araya geldi. Her ayın ilk Cumartesi günü düzenlenen buluşmanın bu ayki toplanması, 4 Kasım Cumartesi günü saat 13:30’da gerçekleştirildi.

Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği (KIRKSEDER) her ayın ilk Cumartesi günü yaptıkları şiir dinletisinin Kasım ayı için olanını gerçekleştirdi. KIRKSEDER Başkanı Fuat Ertuğral, Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği’nde gerçekleşen dinletiye katılan tüm dostlarına teşekkür etti.
KIRKSEDER Başkanı Fuat Ertuğral, açılış konuşmasına Hakkari Şemdinli’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen dokuz güvenlik görevlisini anarak ve terörü lanetleyerek başladı. Sanatsever dostlarla Kasım ayının buluşmasını yapacaklarını belirten Başkan Ertuğral, buluşmanın her zamanki gibi müzik, şiir ve edebiyat içereceğini ifade etti.
Başkan Ertuğral, programın hemen başında bir türkü seslendirdi. Başkan Ertuğral, şiir icra etmek isteyen gönüllüleri sırayla davet etti. Gerek tebessüm ettiren, gerek hüzünlendiren şiirleri katılımcılar büyük zevkle dinledi.
20 kişinin katıldığı gönül dostlarının buluşmasında; saz ve ud icra edildi. Seslendirilen eserler katılımcıların beğenisine sunuldu. Program gönül dostlarının iyi dilekleriyle son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol