Şampiyonlar Ankara yolunda

Kırklareli’nin başarılı spor branşlarının başında gelen ve hem yurtiçinde hem de uluslararası arenada adından sıkça söz ettirten taekwondocular, bu kez Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına katılım göstermek adına Ankara’ya doğru yola çıktı. 25 Haziran (bugün) başlayacak olan turnuvaya katılım sağlamak adına 23 Haziran akşamı yola çıkan ve her biri altın madalya hedefleyen pırıl pırıl gençleri aileleri de yalnız bırakmadı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu 2019 Yılı Faaliyet Programı’nda yer alan 25-30 Haziran tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası başlıyor. İlimizden de çok sayıda sporcunun ter dökeceği turnuvaya katılım sağlayacak takımlar geçtiğimiz akşam yola çıktı.
Emine Tuncan Merkez Sağlık Ocağı önünden Ankara’ya doğru yola çıkan genç sporcular dualarla uğrulandı. Akşam saat 22.30 itibariyle yola çıkan sporculara aileleri de eşlik etti. Hayırlı olsun dilekleri ile şampiyonaya doğru yola çıkan gençlerin hedefleri büyük.
Turnuva için yola çıkmadan önce konuşan antrenör Yaşar Cihangir, 6 gün sürecek ve yorucu tempoda gerçekleşecek bir organizasyona katılacaklarından bahsetti. Ancak yine de turnuvadan en iyi derecelerle dönmek istediğini söyleyen Cihangir, sporcularına güvendiğinin altını çizdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol