Şampiyon güreşçiden Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine ziyaret

Türkiye Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü olan genç milli güreşçi Nil Aktaş, Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci’yi ailesi ile birlikte ziyaret ederek destek istedi.

Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesine bağlı Turgutbey Köyü’nden Türkiye Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü olan genç milli güreşçi Nil Aktaş, 9 Kasım Çarşamba Günü Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci’yi ailesi ile birlikte makamında ziyaret etti.
Aktaş, U 15 Kadınlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 46 kg‘da Türkiye şampiyonu, Hırvatistan’da yapılan Avrupa şampiyonasında da Avrupa üçüncüsü oldu.
İlimizi başarıyla temsil eden Aktaş, zor şartlar altında çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirerek hedefinin Dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.
Zor şartlar yıldırmadı
Aktaş, haftanın üç günü boş vakitlerinde evinin bahçesinde ağaca astığı halat, saman balyaları ve eline aldığı otomobil lastiği ile zor şartlar altında çalışmalarını sürdürüyor. Daha iyi şartlar altında çalışmak ve hedefine ulaşmak için de yardım beklediğini dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, İlimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden gençlerimizi her platformda desteklemeye devam edeceklerini belirterek genç sporcuya spor hayatında başarılarının devamını diledi. (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol