Şampiyon, Türkiye Büyük Millet Meclisinde

İlimizin gurur kaynaklarından Ergin Spor Kulübü Sporcusu Duygu Kasırga, Belgrad Kupası Uluslararası Açık Teakwondo turnuvasında kazandıpı şampiyonluğun ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Kırklareli AK Parti Milletvekili
Selahattin Minsolmaz'la bir araya geldi. Kasırga, kazandığı şampiyonluk sonrasında kürsüde Barış Pınarı Harekatına asker selamı ile destek vermişti. Verdiği destek sonrasında Avrupa ülkelerinden tepki gören Kasırga’ya başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere destek mesajları yağmıştı.

Sırbistan'da Ay-Yıldızlı Bayrağımızı zirveye taşıyarak hem Türkiye’ye hem de Kırklareli’ne büyük bir gurur yaşatan Şampiyon Sporcumuz Duygu Kasırga, Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Kırklareli AK Parti Milletvekilimiz Sn. Selahattin Minsolmaz'ı TBMM'de ziyaret etti.

Verdiği asker selamı ile Barış Pınarı Harekatında görev alan Mehmetçiğimize destek olan Kasırga, Türkiye'nin gündemine oturmuş, Avrupa Ülkelerinin tepkisini çekmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Devlet Erkānı, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Siyasi Parti Liderleri ve yöneticileri de sporcumuzun yanında yer aldı.
Ergin Spor Kulübü sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Duygu Kasırga’ya destek olurken; “Öğrenim hayatı dolayısıyla; Ankara'da bulunan Ergin Spor Kulübü sporcumuz Duygu Kasırga'ya Kırklareli'mizin gururu Ayşenur Taşbakan olmak üzere her türlü desteği veren yakınlık gösteren değerli hocalar Sezai Yalçın ve Erdem Yalçın'a teşekkürlerimizi bir borç biliriz” sözlerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kasırga’ya
destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da milli sporcu Kasırga’ya destek olarak, “Bunlar askerimizi selamlayan sporcularımızdan korkacak kadar zavallıdır. Bir kız tekvandocumuz şampiyon oluyor asker selamını çakıyor, bunlar korkuyor. Bunların durumu bu. Onun için biz durmadan kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Selamımıza ara vermeyeceğiz. Selam tüm Mehmetçiğimize diyeceğiz yolumuza devam edeceğiz dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol