Şampiyon Kavaklıspor

Nefes kesen Kırklareli Süper Amatör Lig’in son haftasında
Kavaklıspor sahasında Pınarhisarspor’u yenerek Şampiyonluğa ulaştı.

Kırklareli Süper Amatör Ligin son haftasında Kavaklıspor kendi sahasında Pınarhisarspor ile karşılaştı. Ligin son haftasında Kırklareli Amatör Ligin Şampiyonunu belirleyecek maça ilgi büyüktü. Kavaklıspor taraftarları stadlarında ki maça büyük ilgi gösterdi.
Son iki sezonda 40 maçtır yenilmeyen Kavaklıspor karşılaşmasını AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Kavaklı Beldesi Belediye Başkanı Gürel Koşdemir mücadeleyi stadta izledi.
Yenilgi yüzü görmeyen Kavaklıspor sahasında Pınarhisarspor’u 13-0 gibi farklı bir skorla yenerek Şampiyon oldu.
Kırmızı Mavi renkli ekip ligin bitimine 5 hafta kala Bölgesel Amatör Lige katılmaya hak kazanmıştı. Babaeskispor’un cezasından dolayı Bölgesel Amatör Lige katılıma hak kazanan Kavaklıspor ligi Şampiyon bitirerek başarısını taçlandırmış oldu.
Davullu zurnalı kutlamalar yapan Kavaklıspor’un Şampiyonluk Kupasını AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz verdi.
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir sevinç yaşayan Kavaklıspor taraftarları Şampiyonluğu kırmızı mavili futbolcularla karşılıklı tezahürat yaparak kutladılar.
Son iki sezondur yenilgi yüzü görmeyen Kavaklıspor maçın başından sonuna kadar rakibine büyük bir üstünlük kurdu.
Karşılaşmanın ilk yarısını farklı bir skor ile kapayan Kavaklı temsilcisi ilk 45 dakikada 3 puanı garantilemiş oldu. Mücadelenin ikinci yarısında gole doymayan başarılı futbolcular bulduğu gollerle 13-0 gibi farklı bir skor ile sahadan galibiyetle ayrılarak Şampiyon oldu.
41 kere Maşallah
Şampiyonluk Kupasını Kavaklıspor’a takdim eden AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz kısa bir açıklamada bulunarak şunları söyledi;
“ Kırklareli’mizin Kırk maçtır yenilmeyerek Kırklareli Süper Amatör Liginde namağlup Şampiyon olan ve Bölgesel Amatör Ligine yükselen Kavaklıspor’umuza Şampiyonluk Kupasını verdik. Kavaklıspor’umuza kırk bir kere Maşallah.
Kavaklıspor Başkanından hocasına, futbolcusuna Kavaklıspor taraftarına ve bu başarıda emeği geçen tüm herkezi tebrik eder, Bölgesel Amatör Ligde Başarılar dilerim.
Namağlup Şampiyonuz
Master futbolcular karmasına seçilen ve Türkiye Master Futbolcular Karması ile Trabzon’da bulunarak Şampyonluk maçında Kavaklıspor’un başında olamayan Kavaklıspor Teknik Direktörü Ali Ozan Araç, Şampiyonluk kutlamalarına katılamadığı için üzgün olduğunu belirterek şunları açıkladı;
“ Öncelikle Şampiyonluk öyküsünde emeği geçen futbbolcularımı ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Orada bulunamadığım için çok üzgünüm.
Şampiyon olduğumuz için de çok Mutluyum. 40 maçtır yenilmeyerek namağlup şekilde Şampiyon olduk.
Kaliteli ve karakteri düzgün oyuncularım ile bu başarıya ulaştık. Bizim de bunda payımız varsa ne mutlu bize.
Gelecek yıllarda da bu ekip ile başaracak çok hedeflerimiz var. 3.lige yakışan bir Kavaklıspor camiası var. Ama öncelikli hedefimiz Bölgesel Amatör Ligde kalıcı olmak. Umarım bunun da üstesinden geliriz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol