Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Diyet Mutfağı açıldı

Kırklareli’nde günümüzün en büyük sorunlarından birisi olan obezite ile mücadele etmek için Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Diyet Mutfağı açıldı. Özellikle çalışanların, sağlıklı beslenmek için kendisine zaman ayıramadığı günümüzde, tüm sorunlara çözüm Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Diyet Mutfağı’nda.

Kırklareli’nde diyetisyen destekli yemek hizmeti veren ilk ve tek olan Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Diyet Mutfağı, açılış töreni gerçekleşti. Açılış törenine AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel katılım gösterdi.
Günümüzde özellikle çalışanlar zamansızlıktan dolayı tüketim için pratik ürünler tercih ediyor. Kırklareli’nde açılan Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Diyet Mutfağı, artık bu sorunu kökten çözecek. Sağlıklı beslenmek için öğün öğün detaylı bir hizmet verecek olan Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Diyet Mutfağı, istenmeyen kilolara çözüm olacak.
“Diyet öğünleriniz bizden”
Sağlıklı beslenmek için işten ya da günlük hayatın uğraşlarından zaman kalmadı diyenlere büyük kolaylık sağlayacak Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Diyet Mutfağı İşletme Sahibi Diyetisyen Esra Çalışkan, “Günlük işlerden zaman bulamayıp beslenmesine dikkat edemeyenler için büyük kolaylıklar sağlayacağız. Öğün hazırlayarak, sağlıklı beslenmek isteyenlere ve diyet yapmak isteyenlere hizmet vereceğiz. Bunun yanında Sağlık Merkezi’mizde gerekli tespit ve kontrollerde yapılarak kişinin bünyesine uygun tedaviler ve beslenmeler sunuyoruz. Kulaktan duyma diyetler ve beslenme çeşitleri, herkese uygun olamaz. Her beslenme programı kişiye özeldir. Biz de bünyenin özelliklerini ve durumunu göz
önüne alarak en uygun beslenme şartlarını oluşturuyoruz” sözlerini dile getirdi.
“Zamansızlık
bahane olmaktan çıkıyor”
Çalışanların en büyük sorunu olan zamansızlık için bahane olmaktan çıktığını ifade eden Çalışkan, “Çalışanlar özellikle zamansızlıktan şikayet ediyorlar. Kolay besin ürünlerini tercih ediyorlar. Bizler burada onlar için diyet ve sağlıklı beslenmelerine uygun öğünler hazırlayarak bu sorunu ortadan kaldıracağız” dedi.
“Daha iyi hizmet vermek için”
İki yıl boyunca Özel Ekol Hastanesi Beslenme ve Diyet Bölümünde Diyetisyen olarak görev yapan Esra Demirci Çalışkan, 14 Eylül 2017 Perşembe günü itibariyle daha iyi hizmet verebilmek adına yeni merkezinde “Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Diyet Mutfağı “ görevine başlamıştır.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol