“Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa”

"Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikali, Lüleburgaz 39 Burda AVM’ de ücretsiz olarak izleyiciler ile buluştu. Yüzlerce çocuğun katıldığı coşkulu geçen etkinlik öncesi Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Yaşam Araçlarıyla sağlık çalışanları tarafından çocuklara ve ailelerine ağız ve diş sağlığı, el hijyeni, hareketli yaşam, tuz kullanımı ve obezite konularında bilgiler verildi. 

Kırklar Haber

Eski mahalle oyunlarını, sosyalleşmeyi, sporu, paylaşımı, takım ruhu gibi değerleri çocuklara kazandırmayı amaçlayan, milli, manevi değerlere sahip sıcak bir mahalleden esinlenilmiş çizgi karakter projesi olan "Rafadan Tayfa", Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikali, 02 Haziran’da saat 21.15’ de Lüleburgaz 39 Burda AVM’ de ücretsiz olarak izleyiciler ile buluştu.
Yüzlerce çocuğun katıldığı coşkulu geçen etkinlikte Rafadan Tayfa karakterleriyle bir araya gelen çocuklar hem sağlıklı beslenme konusunda bilgiler aldı hem de anne babalarıyla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdiler.
Müzikal gösteri öncesi İl Sağlık Müdürlüğümüzce Sağlıklı Yaşam Araçlarıyla sağlık çalışanları tarafından çocuklara ve ailelerine ağız ve diş sağlığı, el hijyeni, hareketli yaşam, tuz kullanımı ve obezite konularında bilgiler verildi, aynı zaman çocuklara bilgilendirici broşürler, ağız ve diş sağlığı setleri ile balon, şapka ve beslenme kutusu dağıtıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol