Sağlık için pedala bastılar

Kırklareli Halk Sağlığı Müdürlüğü kapsamında dün trafiğe kapatılmış Kipa yolunda “Sağlık İçin Hareket Et” projesi dâhilinde bisiklet turu yapıldı

Dün “Sağlık İçin Hareket Et” projesi dolayısı ile Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri ve üniversiteli öğrencilerin katılımı ile bisiklet turu yapıldı. Yol kenarına tek sıra dizilmiş Bisikletliler, yoldan geçen vatandaşlara sağlık için pedala basın farkındalığını aşıladılar.

Vatandaşların meraklı bakışları içerisinde Halk Sağlığı Müdürü Çiğdem Cerit konu ile ilgili bir açıklama yaparak, “Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kırklareli Bisiklet Derneği, sağlık personeli, Milli Eğitim personeli ve öğrencileriyle birlikte bisiklet etkinliği yapıyoruz. Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize gönderilen bisikletlerimizle gençlerimizi ve bizleri buluşturuyoruz. Kırklareli içerisinde bir parkur oluşturarak bugünkü aktivitemizi tamamlayacağız. Sloganımız “Sağlık için hareket et” bunu hiçbir zaman unutuyoruz. Özellikle sağlıklı ve dengeli beslenmenin yanı sıra hareket etmek bizim için önemli.
“Günlük aktivitemizi iki katına çıkarmalıyız”
Mevcut kiloları korumak adına veya fazla kilolardan kurtulmak adına yediğimizin yarısını yiyelim, hareket ettiğimizin iki katını edelim istiyoruz.
Bugün bisikletimizle hareket edeceğiz. Günlük aktivitemizi iki katına çıkarmaya çalışacağız. Ben şimdiden katılım sağlayan bütün gruplara, tüm halkımıza, gençlerimize, personelimize çok teşekkür ediyorum. Bol aktiviteli sağlıklı günler diliyorum.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol