Sağlık çalışanlarının mücadelesini kağıda döktüler

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde dün İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programla “Pandemi Döneminde Sağlık Çalışanları” konulu
ilkokullararası resim yarışmasının kazananları ödüllendirildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan, yöneticiler, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı program açılış konuşmalarıyla başladı. Devamında resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Program resim sergisinin gezilmesinin ardından sona erdi.

Koronavirüs ile yoğun bir şekilde mücadele eden sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla düzenlenen “Pandemi Döneminde Sağlık Çalışanları” konulu ilkokullararası resim yarışmasında kazananlar belli oldu. Bu kapsamda dün İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde program düzenlendi.  Program İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit’in konuşmasıyla başladı. Cerit konuşmasında, “İl Milli Eğitim Müdürümüz, Değerli Öğretmenlerimiz, Sevgili  Öğrencilerimiz ve Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarımız 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği içinde düzenlemiş olduğumuz ‘Pandemi Döneminde Sağlık Çalışanları’ konulu resim sergisi ve ödül törenimize hoş geldiniz.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadele ettiğimiz bu günlerde bu süreçten en yakından etkilenenler hiç şüphe yok ki sağlık çalışanları olmuştur. Bir yıldır süren pandemi sürecinde hayat kurtarmak için ellerinden geleni yaparak büyük fedakarlıklar gösteren, değerleri bir kez daha anlaşılan sağlık çalışanlarımız için düzenlemiş olduğumuz bu resim sergisiyle bir nebze de olsa vefa örneği  göstermek istedik.  Geleceğimizin temelini oluşturan sevgili öğrencilerimize  pandemi dönemindeki sağlık çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek  adına yaptıkları bu çalışmalarından dolayı şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyor, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. “ dedi. Ardından yarışmada birinci olan Lüleburgaz İstiklal İlkokulu Öğrencisi Çağla Su, ikinci olan Kavaklı Atatürk İlkokulu Öğrencisi Eflin Emel ve üçüncü olan Pınarhisar Koloğlu İlkokulu Öğrencisi Tuğba Yıldızdal’a ödülleri takdim edildi. Program resim sergisinin gezilmesinin ardından tamamlandı. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol