Sağlık Personelimiz Barış Pınarı harekatı dolayısıyla sınırda

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışan sağlık görevlileri Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevlendirmesiyle bölgedeki hareketlilik dolayısıyla sınır bölgesine gitti. Bölgede olası durumlarda gerekli sağlık hizmetinin daha kaliteli olarak sağlanabilmesi adına ambulans ve sağlık personeli Şanlıurfa’ya intikal etti. Bizler de Önadım Medya Grubu olarak başta askerlerimiz olmak üzere bölgede bulunan tüm görevlilere kolaylıklar diliyoruz, sağ salim dönmelerini temenni ediyoruz.

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü talimatlarına binaen; Şanlıurfa ilimizde yaşanan hareketlilik sebebi ile bölgede gerekli sağlık önlemlerinin alınması amacı ile İl Sağlık Müdürlüğü’nce personel ve ambulans görevlendirilmesi yapıldı.
İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit yaptığı açıklamada, “Sağlık hizmeti vermek üzere görevlendirilen arkadaşlarımıza Kurumumuz ve Milletimiz adına kutsal görevlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Barış Pınarı Harekatı’nda altıncı gün
Türk Silahlı Kuvvetleri ile Suriye Milli Ordusu tarafından Fırat'ın doğusuna yönelik devam eden Barış Pınarı Harekatı 6’ncı gününe girdi. Şu ana çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği harekât kapsamında Fırat´ın doğusundaki terör hedeflerinin uçaklar ve topçu birlikleri tarafından vurulması sürdürülüyor. Askerler de karadan ilerleyişine devam ediyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol