“Sağlık Ordumuzu Güçlendirmeye Devam Ediyoruz”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Sağlık personeli alanında 172 Sürekli işçi kadrosunda 80 kadro olmak üzere Kırklareli’ne 252 kadro tahsis edildiğini vatandaşlara duyurdu.

Sağlık personeli alanında 172 Sürekli işçi kadrosunda 80 kadro olmak üzere Kırklareli’ne 252 kadro tahsis edildiğini vatandaşlara duyuran Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, resmi sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara duyurarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkürlerini sundu. Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, ‘Her şey yeni Kırklareli için, her şey yeni Türkiye için’ başlığı altında Sağlık personeli alanında 172 Sürekli işçi kadrosunda 80 kadro olmak üzere Kırklareli’ne 252 kadro tahsis edildiğini vatandaşlara duyurdu.
Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler tarafından yapılan açıklamada: “Kırklareli'mizde sağlık ordumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Sağlık personeli alanında 172 Sürekli işçi kadrosunda 80 kadro olmak üzere ilimize 252 kadro tahsis edilmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca' ya teşekkür ediyorum. Her şey yeni Kırklareli için, her şey yeni Türkiye için,” ifadelerine yer verildi.(A.Bakır)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. reklama kaldı işiniz 28 Kasım 2021 Pazar 18:40:58

    Aynı camlı yarıkule önüne önce muhtarlar sonra doktorlar şimdi de işverilen personel ve işçileri dizip kağıtsız hastaneler ilaçsız eczaneler fiyaskonuzun örtbasını yutacak hâl mi kaldı perişan ettiğiniz millette...