Safiye ve Ferhat dünya evine girdiler

Önadım Medya Grubu emektarlarından Faruk Demir’in kızı Safiye,
hayatını Ferhat Kaya ile birleştirdi…
Uzun yıllar boyunca Önadım Medya Grubu, Öznur Yapı ve Yapım Yayın çatıları altında, hizmet veren, ailemiz emektarlarından Faruk Demir’in kızı Safiye dünya evine girdi.

Gülay-Faruk Demir çiftinin kızları olan Safiye, yaşamını Selma-Ramazan Kaya çiftinin oğulları Ferhat ile birleştirdi.
10 Eylül 2017 Pazar günü gerçekleşen düğüne çok sayıda davetli katılım gösterdi. Düğünden önce saat 13.00’te Karakoç Köyünden kalkan alay ile başlayan bu anlamlı gün saatler 20.00’yi gösterdiğinde Yakamoz Düğün Salonunda devam etti. Konukların da yavaş yavaş salonu doldurmasının ardından saat 21.00’de Safiye ve Ferhat ilk danslarını gerçekleştirmek üzere sahneye alkışlar eşliğinde çıktılar. Mutlulukları gözlerinden okunan çift danslarının ardından düğün pastasını kestiler.
Sonrasında ise geleneksel takı törenine geçildi. Çiftin ailesi, akrabaları, dostları, yakınları, kısacası tüm sevenleri çam sakızı çoban armağanı takılarını çifte hediye ederek onların mutluluğuna ortak oldular.
Düğün takı töreninin sonrasında hareketli oyun havaları ve yöresel müzikler ile devam etti. Çifti bu mutlu gecelerinde yalnız bırakmayan davetliler, onlara pistte de eşlik ederek bu özel anları taçlandırdılar.
Bizler de Önadım Medya Grubu olarak, başta Faruk ağabeyimiz olmak üzere bir kez daha Safiye ve Ferhat’ı tebrik ediyor, mutluluklar diliyor, kendilerine ve ailelerine sağlıklı bir ömür temenni ediyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol