Saadet Türkiye Vizyonunu açıkladı

Cumhurbaşkanı Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, binlerce partilinin katıldığı Türkiye Vizyonu programıyla vaatlerini açıkladı. Konuşmasında yarınlar için umut vaat eden Karamollaoğlu, yıpranmış, tıkanmış bir iktidar için seçmene ‘DEĞİŞTİR’ diyerek seslendi…
Yaklaşan 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz tarihindeki en önemli seçim olduğunu belirten Karamollaoğlu, 24 Haziran’ı ülkemiz için uçurumdan önceki son çıkış olarak niteledi.
Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sadece milletvekili, Cumhurbaşkanı seçmeyeceğiz. Vereceğimiz her oy ile Türkiye’nin yönünü belirleyeceğiz. Geleceğine karar vereceğiz. Biz Saadet Partisi olarak yeter artık bu düzen böyle gitmez, tamam inşallah diyoruz.”
Saadet Partisi kadroları siyaseti mal ve ikbal için değil. Şan ve şöhret için değil. Makam ve mevki için değil. Allah rızası için yapan bir anlayışa sahiptir.
Türkiye’de yeni siyasetin siyaset üslubunun adının Saadet Partisi olduğunun altını çizerek konuşmasını devam eden Karamollaoğlu, “Türkiye siyaset, ahlak, ekonomi ve dış politika yönünden tıkanmıştır. Türkiye’nin yeni bir sese yeni bir söze yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacın adresi SAADET PARTİSİ’dir” dedi.
Çünkü Saadet Partisi tertemiz bir mazinin tertemiz bir kadronun tertemiz bir geleceğin adıdır, adresidir. Yolsuzluğun rüşvetin adam     kayırmanın olmadığı, yetim hakkının yenmediği tertemiz bir mazinin adıdır. Saadet Partisi yolsuzlukla zenginleşenlerin değil, fakir fukaranın hakkının korunduğu şerefli bir mazinin adıdır.  Saadet Partisi Türkiye’yi kilim gibi dokuyup, uçtan uça fabrikalarla bir mazinin adıdır. Saadet Partisi işçinin, memurun, emeklinin, asgari ücretlinin yüzünün güldüğü müreffeh bir mazinin adıdır. Programa, Saadet kadroları tam kadro yerini alırken kamuoyuna tanıtılan 600 milletvekilinin yanında programa yurt içi ve dışından birçok önemli davetli de iştirak etti. ‘Üretim Sanayi Bereket’, ‘Adalet Saygınlık Huzur’ şiarlarının salonu doldurduğu programda Saadet Partisi seçime hazır olduklarını bir kez daha göstermiş oldu. Yoğun bir coşku ve heyecanın hâkim olduğu programda on binler hem salonu hem de salon dışını doldurdu. Saadet Partisi, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yönelik seçim beyannamesini Ankara ATO Congresium’da ‘Türkiye Vizyonu’ programında açıkladı. Cumhurbaşkanı Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun açıkladığı beyannamede ülkedeki sorunlara karşı çözüm önerileri açıklandı. Ayrıca programda Saadet Partisi milletvekili adayları da kamuoyu ile tanıtıldı. Hazırladıkları beyanname ile Türkiye’nin kurtuluş reçetesini ortaya koyduklarını vurgulayan Karamollaoğlu, Saadet iktidarının yapacaklarını şöyle özetledi: “Tüketime ve gösterişe ayrılan kamu kaynaklarını üretime ve istihdama yönelik yatırımlara tahsis ederek, hızlı ve yaygın bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Saadet iktidarında eğitimden istihdama kamu ihalelerinden atamalara kadar her alanda adam kayırma torpil ve iltimas ortadan kaldırılacaktır. Liyakati esas alan bir adil sistem kuracağız.” (Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığı)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol