Saadet Partisinden Önadım’a ziyaret

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve Kırklareli Sorumlusu Av. Sinan Tekin ve partililer dün gazetemizi ziyaret ettiler. Tekin yaptığı açıklamada, Türkiye’de problemlerin temelinin yönetim problemi olduğunu, ülkemizin üretken olabilecek bir durumda bulunduğunu, yönetim sorununun kalkması halinde, bölgemizin lider konumda olabileceğini söyledi. İl Başkanı
Salih Mehmet Aydın ise parti olarak kapitalist, faizci düzene karşı olduklarını vurguladı…

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi, Kırklareli Sorumlusu Av. Sinan Tekin, 2011 yılı Milletvekili adayı ile 2012 yılı Belediye Başkan adayı Av. Sinan Tekin ile Kırklarelili partililer dün gazetemizi ziyaret ettiler. 

Ziyarete; Saadet Partisi İl Başkanı Salih Mehmet Aydın, Kadın Kolları Başkanı, Kofçaz Belediye Başkan adayı Zahide Tank, İl Yönetim Kurulu üyesi Mithat Özdemir ve Salih Uyanık katılım gösterdiler.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Av. Sinan Tekin yaptığı açıklamada, yeni görevine başlayalı yaklaşık 10 gün olduğunu, Kırklareli’nde teşkilat çalışmalarını hızla devam ettirdiklerini söyledi. Geçtiğimiz haftalarda Partisinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Kırklareli’ne geldiğini, ilimizde sivil toplum kuruluşları ile oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirildiğini kaydeden Tekin, bu anlamda genel başkanlarının şehrimize büyük önem verdiğini ifade etti.
Gündeme dair açıklamalarda da bulunan Tekin, Türkiye’de problemlerin temelinin yönetim problemi olduğunu, ülkemizin üretken olabilecek bir durumda bulunduğunu, yönetim sorununun kalkması halinde, bölgemizin de lider konumda olabileceğini söyledi. Ülkedeki artı değerlerin harekete geçilmesi ile refaha kavuşulabileceğini belirten Tekin, dış politikada da hükümetin yaptığı yanlışlar neticesinde 3,4 milyon mülteciyi ağırlamak zorunda kaldığımızı ifade etti. Tekin Saadet Partisinin iç ve dış politikada ülkemizi lider pozisyona getireceğini kaydetti.
Saadet Partisi İl Başkanı Salih Mehmet Aydın ise parti olarak kapitalist, faizci düzene karşı olduklarını, diğer partilerden en önemli farklarının bu olduğunu vurguladı. Aydın, hiçbir partinin üretimi artırmak gibi bir planı bulunmadığını da söyleyerek, bu konuda Saadet Partisinin hazır olduğunu belirtti.
Partililer daha sonra iyi dilek temennileri ile gazetemiz tesislerinden ayrıldılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol